Sairaanhoitajan sijaisuudet, Suonenjoki ja Rauta, Pohjois-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2024
  • Hae viimeistään 18.10.2024
  • Palkkaus: 2861,65€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme tiimiimme innokasta sairaanhoitajaa lääkäri- ja hoitajavastaanotollemme.
-Suonenjoelle ajalle 21.10-31.12.24 työ on arkipäivätyötä.
-Rautalammille ajalle 1.11-31.12.24 työ on arkipäivätyötä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden liittyä ammattitaitoiseen joukkoomme ja vaikuttaa positiivisesti potilaidemme elämään. Työskentelyilmapiirimme on kannustava ja yhteistyöhenkinen, ja työsi on monipuolista ja antoisaa.

Sairaanhoitajana työskentelet työparina lääkärin kanssa vastaten oman alueen väestöstä. Työnkuvaasi kuuluu hoidon tarpeen arviointia ja pidät itsenäistä vastaanottoa hoitaen mm. pitkäaikaissairauksia. Työsi vastaanotolla sisältää erilaisia potilaiden hoidollisia tehtäviä ennaltaehkäisevästä työstä toimenpiteissä avustamiseen.

Mitä tarjoamme työntekijöillemme?

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet ja ammattitaitoiset työkaverit moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Meillä on hyvät ja ajantasaiset työtilat ja -välineet. Työyhteisön jäsenet tuntevat toisensa hyvin ja meillä on helppo kysyä apua kollegoilta. Arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa ja joustamme tilanteesi mukaan. Meille on helppo kulkea työmatkaa myös lähiympäristöstä. Työhyvinvoinnin tueksi mm. Epassi-edun.

Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti 2861,65 €/kk.

Olisitko sinä etsimämme sairaanhoitaja?

Arvostamme kykyä sopeutua muuttuviin ja uusiin tilanteisiin. Perusterveydenhuollon tuntemuksen ja kokemuksen vastaavista tehtävistä katsomme hakijalle eduksi. Työssä korostuvat yhteistyö-, vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot.

Kelpoisuutena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto sekä Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Noudatamme Pohjois-Savon hyvinvointialueella tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Tehtävää täytettäessä käytetään koeaikaa.

Sijaisuudet täytetään heti kun soveltuvat henkilöt löytyy.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/622368/fi_FI