Kehityspäällikkö, ICT jatkuvuuden- ja riskienhall, LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kehityspäällikköä jatkuvuuden- ja riskienhallinnan tehtävään vahvistamaan ICT-palveluitamme. Tehtävän keskeisin tavoite on turvata toiminnan jatkuvuus ennakoivilla toimenpiteillä sekä parantaa organisaatiomme häiriönsietokykyä.

Kehityspäällikkönä vastaat ICT-palveluiden ja -järjestelmien jatkuvuuden- ja riskienhallinnan prosessien kehityksestä ja jalkautuksesta sekä siitä, että ne ovat organisaation ja alaa koskevan sääntelyn vaatimusten mukaiset. Tehtävässäsi laadit dokumentaatiota, ohjeistuksia sekä huolehdit osaamisen ja tietämyksen jakamisesta eri sidosryhmille. Vastuualueen toimintojen koordinointi, seuranta ja raportointi kuuluvat niin ikään olennaisina tehtävinä rooliisi.

Jatkuvuudenhallinnan alueella keskeisiä tehtäviäsi on tunnistaa ennalta kriittisten järjestelmien mahdollisia häiriötilanteita ja niiden vaikutuksia liiketoimintaan sekä määrittää niihin hallintatoimia mm. laatimalla BIA-arvioita (Business Impact Analysis). Lisäksi vastaat yhdessä palvelualueiden asiantuntijoiden ja sovellustoimittajien kanssa jatkuvuussuunnitelmien laatimisesta ja ylläpidosta. IT-ratkaisujen toipumissuunnitelmien testauksien suunnittelu ja koordinointi sisältyy myös toimenkuvaasi. Olet oman vastuualueesi osalta mukana LähiTapiola-ryhmän jatkuvuuden hallintaan ja erityistilanne-/kriisinhallintaan liittyvissä toiminnoissa.

Riskienhallinnan alueella huolehdit järjestelmiin liittyvien riskien raportoinnista ja hallintatoimien seurannasta sekä raportoit ja seuraat riskitapahtumia ja tuet niiden oppien hyödyntämisessä. Teet tiivistä yhteistyötä ryhmän riskienhallinnan kanssa ja olet omalta osaltasi kehittämässä ryhmän riskienhallintakulttuuria.

Odotamme sinulta

- Kokemusta jatkuvuuden- ja riskienhallinnan tehtävistä - Palveluhallinnan osaamista, erityisesti ITIL-viitekehyksen tuntemus ja sen soveltaminen - Kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia - Hyviä organisointi- ja koordinointitaitoja sekä itseohjautuvuutta - Kykyä kirjoittaa ja kertoa monimutkaisista aiheista selkeästi ja helposti omaksuttavasti - Kykyä tuottaa määrämuotoista dokumentaatiota - Hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa - Soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa työssä hankittua osaamista

Eduksi katsotaan
 - Finanssi- ja vakuutusalan sääntelyn tuntemus - Kokemus IT-sopimusten laadinnasta ja soveltamisesta
Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen ja vastuullisen asiantuntijaorganisaation tehtävän, kilpailukykyiset edut, modernin työympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä ja laajentaa omaa osaamistasi. Tukenasi on työyhteisö, jossa on mukavat työkaverit ja hyvä työilmapiiri. Toimipiste sijaitsee Espoon Tapiolassa. Työskentelemme hybridisti.

Lisäksi tarjoamme LähiTapiolan monipuoliset henkilöstöedut kuten liikunta-, kulttuuri-, työmatka-, ateria- ja hyvinvointiedut, henkilöstörahasto, vakuutusmaksualennukset, loistavat kumppanuusedut ja työterveyshuolto, jota on täydennetty sairauskulu- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksilla. Tehtävä on vakituinen.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa palvelujohtaja Anna Siintola, puh. 0401793360 to 3.10. klo 10-11 ti 8.10 klo 9-10 tai ma 14.10 klo 13-14. Muina aikoina voit jättää myös soittopyynnön viestillä tai lähettää sähköpostia osoitteeseen anna.siintola@lahitapiola.fi.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 20.10.2024 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/254353/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer