Joulutyöntekijäksi pakettilajitteluun Vantaalle, Posti Group Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2024
  • Hae viimeistään 21.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule pakettilajittelijaksi Vantaalle välittämään jouluiloa!
Pääsääntöisenätyötehtävänäsi on työskennellä pakettilajittelussa.

Päivittäinen tekeminen pakettilajittelussa sisältää eri kokoisten ja ei muotoisten pakettien skannausta ja lajittelua häkkeihin.
Tässä työssä olet tärkeässä roolissa osana lähetysten toimitusketjua, huolehtimassa omalta osaltasi joulun pakettien kulusta ajoissa perille asiakkalle saakka.

Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja huipputiimin tukemaan työn tekoa.

Työpiste sijaitsee lähellä Aviapoliksen juna-asemaa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Palkkaus määräytyyviestinvälitys ja logistiikka-alan (PAU:n )työehtosopimuksen P-liitteen mukaan, ollen alkaen 13,41 €/h.

Töitä on tarjolla 3 vuoroa viikossa, joko aamu-, ilta- tai yövuorossa. Näiden sovittujen vuorojen lisäksi sinulla on mahdollisuus tehdä lisävuoroja muissakin vuoroissa halutessasi.
Työt alkavat marraskuun aikana 3 perehdytysvuorolla. Työtä on tarjolla 23.12. asti, jonka jälkeen jatko keikkalaisena on mahdollinen.

Mitä toivomme sinulta?
Jouluntekijän tulee olla vähintään 18-vuotias
Tarkkuutta, huolellisuutta ja ripeyttä
Pidät työskentelystä osana isompaa työyhteisöä
Uskallat pyytää apua tarvittaessa
Suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön

Miksi meille kannattaa tulla sesonkitöihin?

Pääset työskentelemään yhdessä Suomen suurimmistayrityksistä. Työllistämme noin 17 000 työntekijää jatoimintamme vaikuttaa miljoonien ihmistenjokapäiväiseen elämään. Jouluna merkityksellisyys vainsyvenee, sillä meillä on kunnia välittää jouluiloa jatervehdyksiä ympäri maan!
Me uskomme siihen, että jokainen postilainenansaitsee välittävää johtajuutta. Kaikki esihenkilömmekäyvät läpi Välittävä johtaja-koulutuksen ja me kaikkiyhdessä rakennamme välittävää työkulttuuria
Meillä edistetään monimuotoista ja yhdenvertaistatyöelämää. Lisäksi olemme alamme edelläkävijöitäfossiilittoman tulevaisuuden rakentamisessa jatavoitteemme on olla kasvihuonepäästöjen osaltanettonollassa vuoteen 2040 mennessä
Meille turvallisuus on tärkeä osa jokapäiväistätoimintaamme, ja avoitteemme on, ettei yhtääntapaturmaa tapahtuisi työpaikallamme. Kannustammejokaista Postin työntekijää toimimaan turvallisesti,sitoutumaan yhteisiin pelisääntöihin ja edistämäännäitä omalla toiminnallaan

Heräsikö kysymyksiä?
Lisätietoja tästä tehtävästä antaa rekrytointi@posti.com

Näin rekrytointi etenee:
Haastatteluun valitut henkilöt kutsutaan haastatteluun lokakuun aikana.

Tulisitko sinä jouluntekijäksi?
Jätäthän hakemuksesijärjestelmämme kautta careers.posti.com mahdollisimmanpikaisesti, mutta viimeistään 20.10.2024 mennessä.
Haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Arvostamme työyhteisössä monimuotoisuutta,yhdenvertaisuutta ja mukaan ottamista. Toivomme hakijoitaerilaisista taustoista, kuten eri ikäisiä ja eri sukupuolia oleviahenkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihinkuuluvia henkilöitä.

Tule mukaan välittämään jouluiloa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://posti.wd3.myworkdayjobs.com/external/job/Vantaa/Joulutyntekijksi-pakettilajitteluun-Vantaalle_R5788