AV- ja esitystekniikkasuunnittelija, A-Insinöörit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tervetuloa töihin ennakkoluulottomaan rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitoimistoon! Luomme yhdessä parasta rakennettua ympäristöä ja haastamme koko alaa uudistumaan kestävästi. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison yrityksen edut, yhdistettynä mutkattomaan ja innostavaan kulttuuriin, jossa asiantuntijamme ja asiakkaamme voivat onnistua yhdessä.
Haemme nyt AV- ja esitystekniikkasuunnittelijaa
Etsimme AV-suunnittelujoukkoomme suunnittelijaa. Jos et jo valmiiksi ole AV-suunnittelija, voit olla AV-orientoitunut sähkösuunnittelija, joka haluaa suunnata uraansa uudelleen. Huomioimme mielellämme myös esitys-, tapahtuma- ja teatteritekniikan ammattilaiset sekä valo- ja/tai varsinkin äänisuunnittelijat. Suunnittelemme ääni-, kuva-, valo- ja mekaniikkaratkaisuja kaikenlaisiin kohteisiin kouluista kulttuurikeskuksiin ja toimitiloista areenoihin. Akustiikkasuunnittelun lisäksi olemme yhteisissä hankkeissa sähkö-, rakenne- ja valosuunnitteluyksiköidemme kanssa. Ensisijaisesti toimipisteesi on Espoossa, Tampereella tai Oulussa, myös muut A-Insinöörien paikkakunnat ovat mahdollisia.
Tällä hetkellä suunnittelemme esitystekniikkaa Jyväskylän teatteritalon peruskorjaushankkeessa, Iisalmen kulttuurikeskuksen peruskorjaushankkeessa, Hyvinkää areenan uudisrakennushankkeessa, Inkoon kulttuuritaloon, Salon jäähalliin, Jääkärinkankaan monitoimitaloon ja lukuisiin muihin kohteisiin.
Tehtävässä onnistumiseen tarvitset uteliasta mieltä, tarkkuutta ja palavaa halua oppia jatkuvasti uutta. Toivomme sinulta rohkeutta tuoda osaamisesi esille niin itse työssä kuin suunnittelutoimintamme sisäisessä kehityksessä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja itsenäinen työote niin oman tiimimme kuin hankkeiden suunnittelijaryhmien vahvistamiseksi.
Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille, ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa kunnon aamupalalla. Saat työllesi kollegojen tuen, käyttöösi alan parhaat työkalut ja tekniikan sekä mahdollisuuden pitkään ja nousujohteiseen työuraan. Tarjoamme myös muut kilpailukykyiset henkilöstöedut työyhteisössä, joka on tunnustettu yhdeksi Suomen innostavimmista.
Kiinnostuitko?Ota rohkeasti yhteyttä ja jätä meille CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Keskustelemme mielellämme kanssasi! Odotamme hakemustasi 31.10.2024 mennessä, käsittelemme yhteydenottoja jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä antaa: AV- ja esitystekniikan suunnittelupäällikkö Timo Pirttimaa, timo.pirttimaa@ains.fi tai p. 040 741 6199.
 A-Insinöörit - ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. Tutustu meihin ja rakennuttamisen, arkkitehtisuunnittelun, rakennesuunnittelun, korjaussuunnittelun, teollisuus- ja talotekniikka sekä yhdyskunta- ja ympäristösuunnittelun toimialoihimme www.ains.fi .
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.ains.fi/ura?rmpage=job&rmjob=430&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol