Kentänhoitaja, Kokkolan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2024
  • Hae viimeistään 16.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kentänhoitajan toimi käsittää liikuntapaikkojen ympärivuotisia kunnossapidon työtehtäviä Kokkolassa Lohtajan alueen ulkoliikuntapaikoilla.

Kunnossapidon töihin kuuluvat esimerkiksi urheilukentät, kuntoradat, hiihtoladut, retkeilyolosuhteet, kaukalot ja luistelualueet ja jalkapallokentät ja uimarannat, sekä muut työnantajan osoittamat työt, kuten katualueiden ja puistojen ja liikuntapaikkojen hoitotyöt. Työ sisältää päivystystä talviurheilukautena.

Kelpoisuusvaatimuksena on liikuntapaikka-alan ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus, tai riittävästi kokemusta työtehtävistä kesä- että talvikaudella.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, vähintään B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta sekä suomen kielen hyvää suullista taitoa.

Eduksi katsotaan tehtävän mukaiset lisäkoulutukset sekä liikuntapaikkojen ylläpitoon käytettävien työkoneiden tuntemus. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Kokkolan kaupungin henkilöstöedut ovat käytössäsi (mm. e passin liikunta- ja kulttuuripalvelut).

Valitun on viimeistään 30 päivän kuluttua viran vastaanottamisesta esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KOK-02-21-24/fi_FI