Kahvilatyöntekijä, Henkilöstöliiga Turku Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2024
  • Hae viimeistään 10.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakkaallemme kahvilatyöntekijää!

Asiakkaamme on leipomokahvila, joka on tunnettu pitkästä kokemuksestaan ja sen tuomasta vahvasta ammattitaidosta. Yrityksen tuotevalikoimiin kuuluu mm. sämpylät, pataleivät sekä pitkot, wienerit, munkit ja suolaiset leivonnaiset.

Työn kuvaus:

Kahvilatyöntekijän työtehtäviin kuuluu esimerkiksi asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä, kuorman purkua sekä leipomokahvilassa myytävien tuotteiden valmistusta ja vitriiniin asettelua. Myöhemmin mahdollisuus myös tuotteiden paistoon. Tärkeää on, että kaikki työtehtävät hoidetaan positiivisella ja reippaalla asenteella myös kiireen keskellä.

Työajat sijoittuvat aukioloaikojen ympärille, maanantaista sunnuntaihin klo 10.00-21.30 välille. Etsimme henkilöä, joka pystyy sitoutumaan väli -ja iltavuoroihin sekä minimissään noin kahteen-kolmeen päivään viikossa. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kesto on pidempiaikainen.

Odotamme:

Etsimme oma-aloitteista ja reipasta kahvilatyöntekijää, joka tulee helposti toimeen erilaisten asiakkaiden kanssa. Työssä tarvitaan positiivista asennetta ja halua tarjota asiakkaille laadukkaita ja herkullisia leipomotuotteita. Odotamme, että pystyt työskentelemään joustavasti maanantaista sunnuntaihin vaihtelevissa vuoroissa. Työ edellyttää hygieniapassia ja suomen kielen taitoa. Aiempi kokemus kahvilasta ja/tai asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme:

Vaihtelevan kahvilatyön herkullisten tuotteiden parissa arvostetussa suomalaisessa perheyrityksessä. Pääset työskentelemään asiakaspalvelutehtävissä mukavassa ja toimeliaassa työyhteisössä.

Tehtäviin annetaan perehdytys sekä tueksi mukava työyhteisö. Tarjoamme arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden kehittyä vielä paremmaksi alan ammattilaiseksi. Tehtävän palkkaus on vähintään TES:n mukainen, työkokemus ja koulutus huomioiden.

Työtyytyväisyyskyselyssä saimme työntekijöiltämme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Liity satojen tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon.

Haku:

Kiinnostuitko? Hienoa! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian.

Täytäthän hakemuksen ensisijaisesti kotisivuillamme www.henkilostoliiga.fi
Valitettavasti emme pysty tietoturvasyistä käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen.

Tunnemme Työt ja Tekijät.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/22890187