Kartoittaja, maankäyttöpalvelut, Hämeenlinnan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2024
  • Hae viimeistään 25.10.2024
  • Palkkaus: 2600€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Maankäyttöpalvelut etsii uutta kartoittajaa joukkoihinsa vakituiseen työsuhteeseen alkaen 1.12.2024.

Maastomittaus on tärkeä osa kaupunkirakennetta, joka tuottaa tietoa ja mittausaineistoa mm. kaavoitusta, rakennusvalvontaa ja kiinteistönmuodostusta varten. Henkilöstömme koostuu moniosaavista ja taitavista alan asiantuntijoista. Maastomittauksessa työskentelee työnjohtaja ja kolme kokenutta kartoittajaa. Meillä olet osa iloista työporukkaa.

Hämeenlinnan kaupunki on kiinteistörekisterinpitäjäkunta. Kantakaupungin alueella tehdään kiinteistönmuodostamisiin liittyviä mittauksia. Kartoittajat suorittavat muita kaupungin tehtäviin kuuluvia maastomittauksia myös kantakaupungin ulkopuolella Lammilla, Tuuloksessa, Iittalassa ja Rengossa.

Kartoittajana käytössäsi on 3D-Win ja Trimble Locus -ohjelmat. Mittalaitteina käytettävissä on Trimble SX10- ja S7 -takymetrit, Trimble R10 ja R12i -GNSSvastaanottimet ja Trimble TSC7 maastotallentimet. Työajasta noin puolet on kartoittajan niin sanottuja perustehtäviä. Toinen puolet työajasta koostuu erilaisista toimistolla tehtävistä selvityksistä sekä maan myynteihin ja ostoihin liittyvistä maastomittauksista.

Kartoittajan perustehtäviä ovat:- Kantakartan ajantasaistaminen- Rakennusvalvontamittaukset- Maastomallikartoitukset infran suunnittelun tarpeisiin- Lohkomisissa ym. työparina toimiminen

Muut, toimistolla tehtävät työt ovat:- Kaupungin omistamien kiinteistöjen yhteisalueosakkuuksien selvittäminen- Kuntaliitosajalta periytyneiden rasitesopimusten tarkistaminen ja rasitteiden vienti kantaan- Maan ostoihin/vaihtoihin liittyvät taustaselvitystyöt sekä mittaus

Hämeenlinnan kaupungilla saat ison työnantajan monipuoliset edut hyvinvointisi tueksi, kuten Terveystalon työterveyspalvelut sekä ePassin. Panostamme työntekijöihimme laadukkaalla henkilöstöjohtamisella sekä painottamalla työhyvinvointia ja työssä jaksamista. Tehtäväkohtainen palkka on 2600 €/kk.

Kiinnostuitko?Lähetä hakemuksesi painamalla "Hae nyt" mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.10.2024 klo 23.59 mennessä.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä 1.-11.10.2024 kaupungingeodeetti Elina Kasteenpohjaan sähköpostitse elina.kasteenpohja@hameenlinna.fi.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikoulu- tai ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva pätevyys ja vähintään muutaman vuoden kokemus vastaavista töistä. Edellytämme B-luokan ajokorttia.Tehtävässä onnistuminen vaatii hyvää yhteistyö- ja organisointikykyä sekä tarkkuutta ja vahvaa mittausteknistä osaamista. Eduksi katsotaan kokemus Trimble Locus ympäristöstä sekä kehitysmyönteinen ote työhön.Erityisesti Trimble Business Center- ja AutoCad-osaaminen katsotaan eduksi.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja hakuaika tehtävään on 1.-25.10.2024. Hakuaika päättyy 25.10.2024. klo 23:59.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://hml-kaupunkirakenne.jobilla.com/bm0zw-kartoittaja-56321?locale=fi-FI