Kohdevastaava korkean turvatason kohteeseen Vanta, Palmia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kohdevastaavaa varmistamaan virastokohteen siivouspalveluiden sujuvuus.

Tehtävät

Kohdevastaavana huolehdit kohteen puhtaudenpidon valvonnasta ja osallistut päivittäisiin siivoustehtäviin. Tiimiisi kuuluu kolmen toimitilahuoltajan lisäksi virastomestari. Vastaat siivouslaadun valvonnasta ja siivoustyön ohjauksesta, sekä uusien työntekijöiden perehdytyksestä. Tehtävä sisältää myös asiakaspalvelua.

Työaikasi sijoittuu pääosin arkipäiviin klo 06-16 välille.

Miksi meille?

Pääset työskentelemään uniikissa ympäristössä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meillä olet osa kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa voit halutessasi kouluttautua ja edetä urallasi.

Työtehtävän peruspalkka:

- 15,70 €/h

Peruspalkan lisäksi maksamme mahdolliset kokemusvuosilisät: viiden vuoden vastaavasta työkokemuksesta (5%) ja 10 vuoden vastaavasta työkokemuksesta (10%). Kokemusvuosilisät maksetaan peruspalkasta. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta (AVAINTES).

Tarjoamme työsuhde-etuina Epassin, työmatka-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuja.

Voit tutustua meihin tarkemmin myös tsekkaamalla Työnantajalupauksemme(https://www.palmia.fi/fi/tyopaikat/tyonantajalupaus/)& Siivouspalvelut työpaikkana(https://www.palmia.fi/fi/tyopaikat/tyonhakijalle/siivouspalvelut/).

Edellytämme sinulta

Edellytämme kohdevastaavaltamme siivousalan erikoisammattitutkintoa, ammattikorkeakoulututkintoa, lähiesimiehen erikoisammattitutkintoa tai kiinteistöpalvelualan perustutkintoa. Sinulla tulee olla vähintään kahden vuoden työkokemusta vastaavista työtehtävistä sekä useamman vuoden kokemusta siivousalan tehtävistä.

Tarvitset myös sujuvaa suomen kielen osaamista, sekä englannin kielen hallintaa. Myös perustasoinen IT- osaaminen on tässä tehtävässä olennaista. Tehtävään valittaville henkilöille tullaan teettämään turvallisuusselvitys.

Kiinnostuitko?

Hae heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja etenemme prosessissa heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kohteen toiminta alkaa heti vuodenvaihteen jälkeen, mutta työt voi olla mahdollista aloittaa jo tämän vuoden puolella.

Lisätietoja saat osoitteesta rekrytointi@palmia.fi

Tule osaksi porukkaa, jossa jokaista arvostetaan!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://palmia.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=1193&jbid=15