Yhteisöpedagogi, Heinolan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2024
  • Hae viimeistään 16.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme yhteisöpedagogin sijaista Kailaan kouluun ajalle 11.11.2024 -1.6.2025.

Heinolan kaupungin hyvinvointitoimialalla työskentelee tällä hetkellä lähes 420 alan ammattilaista. Hyvinvointitoimialaan kuuluvat hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, opetus- ja koulutuspalvelut, varhaiskasvatuspalvelut ja virikkeellinen elämä -palvelualue (kirjasto-, nuoriso-, liikunta ja museopalvelut).

Yhteisöpedagogin tehtäväkuvaan koulussamme kuuluvat mm. ryhmäytykset, tunne- ja kaveritaitoryhmien toiminta, yhteisöllinen opiskeluhuoltotoiminta ja muu verkostoyhteistyö sekä oppilaiden yksilöllinen ohjaustoiminta.

Arvostamme itsenäistä ja kehittävää työotetta, hyviä yhteistyötaitoja ja rohkeutta tarttua haastaviinkin tilanteisiin. Kokemus koulunuorisotyöstä katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena yhteisöpedagogin tai sosionomin tutkinto (AMK) tai muu vastaava soveltuva tutkinto.

Heinolan kaupunki tarjoaa henkilöstölleen monipuoliset henkilöstöedut ja laajat mahdollisuudet työssä oppimiseen. Kaupungin työntekijänä saat mm. liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuja, lounasedun ja polkupyöräedun. Lisäksi tarjoamme hyvän perehdytyksen sekä mahdollisuuden monipuoliseen oppimiseen mm. koulutusten, webinaarien ja yhdessä kehittämisen kautta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa.

Tehtävän hakuaika 16.10.2024 klo 12.00 mennessä. Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Tule osaksi pienen kaupungin isoa elämää!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/HEI-04-51-24/fi_FI