Toimitusjohtaja, Metalsin sairauskassa
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2024
  • Hae viimeistään 11.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Toimitusjohtajaksi Metalsin Sairauskassaan Harjavaltaan.

Metalsin Sairauskassa toimii sairausvakuutuslain tarkoittamana työpaikkakassana, joka myöntää vakuutetuilleen sääntöjensä mukaisia lisäetuuksia sekä sairausvakuutuslain mukaisia etuuksia. Kassamme vakuutettuja ovat 20 eri työnantajan työntekijät, n. 800 henkilöä, jotka hallitsevat vakuutuskassaa.

Toimimme Satakunnassa omistamissamme viihtyisissä tiloissa Harjavallassa.

Haemme Metalsin Sairauskassaan toimitusjohtajaa.

Tulet toimimaan ratkaisuasiantuntijoiden esihenkilönä ja vastaat vakuutuskassan johtamisesta, toiminnasta sekä kehittämisestä.

Tehtävässäsi tulet raportoimaan Metalsin Sairauskassan hallitukselle.

Työssäsi tulet hoitamaan kassan juoksevaa hallintoa ja huolehdit, että kassan kirjanpito on lain mukainen ja varainhoito luotettavalla tavalla järjestetty.

Tehtävääsi kuuluu myös päivittäisiä juoksevia tehtäviä, sairausvakuutuslain mukaisten etuuksien valmistelu- ja ratkaisutyötä, sääntöjen mukaisten lisäetuuskorvaushakemusten käsittelyä, kirjanpitoa sekä asiakaspalvelua.

Tämän lisäksi tehtäviisi kuuluvat kuukausittainen hallitustyö sekä eri sidosryhmien kanssa työskentely.

Edellytämme aikaisempaa Kela-asioiden kuten sairaus- ja vanhempainpäivärahojen sekä sairaanhoitokorvausten tuntemusta ja ratkaisutaitoa. Edellytämme myös kirjanpito- ja suomen kielen osaamista sekä hyviä IT-perustaitoja.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta sekä kykyä työskennellä ajoittain kiireisessä aikataulussa ja muuttuvissa tilanteissa.

Tarjoamme Sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työn, jossa Sinulla on mahdollisuus kehittää kassatoimintaa yhdessä tiimisi kanssa.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi, CV:n sekä palkkatoivomuksesi pikimmiten, kuitenkin viimeistään 11.11. 2024.

Hakemukset tulee lähettää sähköpostiosoitteeseen: msk@metalsin-sairauskassa.fi

Lisätietoja antavat myös hallituksen puheenjohtajat Timo Rantala puh 040 414 0766 ja Mikko Salmi puh. 050 582 2206. nykyinen toimitusjohtaja Marja-Liisa Mäki puh. 044 374 6077, msk@metalsin-sairauskassa.fi

Hae työpaikkaa osoitteesta