Kasvattaja (määräaikainen virka), Paimion seurakunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2024
  • Hae viimeistään 16.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työtehtäviisi kuuluu niin varhaiskasvatusta kuin kouluikäisten kanssa tehtävää työtä, mutta pääset osallistumaan myös nuorisotyöhön ja rippikoulutyöhön. Kerhotoiminta, kouluyhteistyö ja eri-ikäisille lapsille suunnattu leirityö tulevat sinulle tutuiksi myötämielisellä ja reippaalla asenteellasi. Et kuitenkaan tee työtäsi yksin, kasvatuksen tiimimme koostuu monipuolisista tekijöistä ja joukkoomme on helppo tulla!

Edellytämme sinulta soveltuvaa kasvatuksen alan koulutusta. Eduksi luemme kirkon alan koulutuksen. Huomioimme haussa myös opintojensa loppuvaiheessa olevat kasvatusalan opiskelijat.

Toivomme Sinulta itsenäistä työotetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja valmiutta myös ilta- ja viikonlopputyöhön.

Hakijan tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.
Virkaan valittavalta edellytetään suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä mahdollisuutta oman auton käyttöön.
Virkaan valittavan tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 § mukainen rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista.
Virka on työaikalaissa (2 §) ja kirkon virkaehtosopimuksessa (140 §) tarkoitettu hengellinen virka, johon ei sovelleta työaikalakia.

Viran palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 501 mukainen (vähimmäispalkka 2603,83€/kk). Palkka määritetään tarkemmin virkaan valitun työkokemuksen ja koulutuksen perusteella.
Tarjoamme hyvät työsuhde-edut, muun muassa kattavan työterveyshuollon ja Epassin, jatkossa myös mahdollisuuden työsuhdepolkupyörään.

Määräaikainen virka täytetään 1.12.2024 tai sopimuksen mukaan ja on kestoltaan vuoden (30.11.2025 asti). Koeaika on kuusi kuukautta.

Liitä hakemukseesi dokumentti, jossa vastaat kysymyksiin
1) kuvaile osaamistasi kasvatuksen alalta. Missä loistat? Mitkä ovat haasteesi?
2) millaista kokemusta sinulla on kasvatuksen alalta, lasten ja nuorten kanssa toimimisesta?
3) millaista kokemusta sinulla on perheitten kanssa tehtävästä työstä?
4) milainen viestijä olet?

Lähetä meille myös lyhyt, noin kolmen (3) minuutin mittainen esittelyvideo itsestäsi ao. sähköpostiosoitteeseen.

Voit lähettää kirjallisen hakemuksesi joko sähköpostilla (paimio.srk@evl.fi) tai kirjeitse (Paimion seurakunta, Pyölintie 3, 21530 PAIMIO). Merkinnän "Kasvattaja" tulee näkyä sähköpostin otsikossa tai kirjekuoressa. Hakemuksen tulee olla perillä em. osoitteessa viimeistään keskiviikkona 16.10.2024 klo 13.00 mennessä.

Kutsumme osan hakijoista haastatteluun. Haastattelu pidetään Paimion seurakuntatalossa tiistaina 22.10.2024 kello 15 alkaen. Päätös valinnasta tehdään mahdollisimman pian tämän jälkeen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kirkkorekry.fi/tyoavain/2725/fi_FI