Document Administrator, Porvoo (hybrid), Academic Work Consulting Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2024
  • Hae viimeistään 30.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme suurelle ja kansainväliselle asiakkaallemme Document Administratoria. Tehtävä soveltuu hyvin esimerkiksi kaupallisen alan osaajalle, joka nauttii tarkkuutta ja täsmällisyyttä vaativista työtehtävistä. Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Kuvaus

Tässä tehtävässä tulet osaksi Document Administration Service -tiimiä. Tiimi vastaa teknisestä dokumentaatiosta sekä niiden hallintajärjestelmien sisällöstä, kuten tiedostojen lataamisesta ja viitetietojen oikeellisuudesta. Tiimissä on yhdessä tekemisen meininki, siellä ei turhia pönötetä ja apua sekä neuvoja saa aina tarvittaessa. Työn rytmi vaihtelee mukavasti rauhallisesta hektiseen.

Pääasialliset työtehtävät keskittyvät kansainvälisten projektien dokumentinhallintaan, mistä syystä edellytämme sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Järjestelmiin tulet saamaan perehdytyksen, mutta ketterät IT-taidot edesauttavat tehtävässä menestymistä. Tehtäviisi kuuluvat dokumenttien ja laitetietojen lataukset asiakkaamme tietojärjestelmiin, laitteiden ja dokumenttien rekisterin ylläpito sekä kommunikointi sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppanien kanssa opastaen heitä dokumentinhallinnan mielenkiintoisessa ja alati kehittyvässä ympäristössä.

Tarjoamme

-Kattavan perehdytyksen tehtävään, sinun ei tarvitse olla valmis osaaja

-Mukavan tiimin ympärillesi, jolta saat apua ja tukea

-Mahdollisuuuden päästä oppimaan ja kehittymään dokumentinhallinnan osaajana vastuullisessa yrityksessä

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.

Etsimällämme henkilöllä on:

-Tehtävään soveltuva koulutustausta, olet esimerkiksi tradenomi tai merkonomi

-Sujuvat taidot Office-ohjelmissa sekä Google-työkaluissa

-Nopea oppimiskyky uusien tietojärjestelmien käytössä

-Sujuva suomen ja englannin kielen taito

-Kyky omaksua suuria määriä informaatiota lyhyessä ajassa

-Kärsivällinen, tarkka ja täsmällinen työskentelyote

Arvostamme reipasta työskentelyotetta sekä tiimityövalmiutta. Työskentelytoimipaikkanasi on Porvoo. Tiimi tekee kuitenkin työtä siellä, missä he ovat tehokkaimmillaan, joten tarjoamme joustavat työtavat etätyöhön. Ylläpitääkseen yhteistyötä ja yhteenkuuluvuutta tiimi on myös sopinut tapaavansa säännöllisesti toimistolla.

Muuta tietoa:

-Aloitus: Marraskuun 2024 aikana

-Kesto: 31.12.2025 saakka

-Sijainti: Porvoo (hybrid)

-Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Annina Ruokola tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn10@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15107466

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Asiakkaamme on suuri, tunnettu ja kansainvälinen yritys.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/j/document-administrator-porvoo-hybrid/0Q0DH5?i=0