Ruokapalvelutyöntekijä, Kivelän ravintokeskus, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2024
  • Hae viimeistään 14.10.2024
  • Palkkaus: 2068,68€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Jos nautit monipuolisista työtehtävistä, viihdyt asiakkaiden parissa ja hallitset keittiötyöt sujuvasti, etsimme juuri sinua vahvistamaan tiimiämme! Työskentelet ruokapalvelutyöntekijänä Kivelän ravintokeskuksen keittiössä, osana ammattitaitoista ja innostavaa työyhteisöä.

Kivelän ravintokeskuksessa huolehdimme päivittäin noin 1000 asiakkaan ruokailusta, tarjoten sinulle mahdollisuuden vaikuttaa kaupunkilaisten ruokailukokemukseen. Keittiötiimissäsi työskentelee 23 muuta ammattilaista, kuten ruokapalvelutyöntekijöitä, kokkeja ja ruokapalveluvastaavia.

Työnkuvaasi kuuluu salaatin ja lisukkeiden valmistusta, elintarvikkeiden pakkaamista sekä puhtaanapidon ja astiahuollon tehtäviä. Lisäksi pääset osallistumaan salin toimintaan ja kassatyöskentelyyn. Koska kohtaat paljon ihmisiä työssäsi, toivomme sinulta ammattimaista ja ystävällistä asiakaspalveluasennetta hymy huulilla.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työpaikan. Tehtäväsi on luoda asiakkaillemme herkullisia ja ravitsevia ruokailuelämyksiä joka päivä, minkä vuoksi työaikasi sisältää myös viikonloppuja ja pyhiä. Työvuorot vaihtelevat ma-su klo 6.30-16.40 välillä.

Onnistut tehtävässä, jos:
 Sinulla on soveltuva koulutus tai vastaava työkokemus.
 Omistat hygieniapassin.
 Olet omatoiminen ja huolellinen.
 Pärjäät suomen kielellä työtilanteissa.

Suomen suurimman työnantajan vakauden lisäksi tarjoamme kattavat edut hyvinvointisi tueksi, kuten runsaat lomaedut jopa 38 arkipäivää, kokemuslisät (5 vuoden kokemuksella 3 % ja 10 vuoden kokemuksella 8 %), kaupunkipyöräedun, ePassin työmatkaedun 300 €/vuosi, kulttuuri- ja liikuntaedun 200 €/vuosi sekä lounasedun. Voit itse vaikuttaa ansioihisi erilaisilla palkkioilla ja tarjoamme apua myös asunnon etsimisessä.

Hae mukaan heti ja tule kokkaamaan itsesi stadilaisten sydämiin! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Ennen työn aloittamista on valituksi tulleen henkilön esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto ja rikosrekisteriote.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/PALKE-02-150-24