Lähihoitajaksi Gastrokirurgian ja Urologian osast, Pohjois-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Palkkaus: 2561,02€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme lähihoitajia sijaisuuksiin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle, Kuopion yliopistollisen sairaalan Gastrokirurgian ja Urologian osastoille. Työ alkaa heti sopivan sijaisen löydyttyä ja kestää vuoden 2024 loppuun.

Keitä me olemme?
Kirurgian osaamiskeskus vastaa vatsaelinkirurgian, urologian, plastiikkakirurgian ja rintarauhaskirurgian palveluista Kuopion yliopistollisessa sairaalassa. Erityisosaamistamme ovat mm. robottikirurgia, tähystyskirurgia ja lihavuuden kirurginen hoito. Gastrokirurgian ja Urologian osastolla hoidamme sekä ylemmän että alemman ruoansulatuskanavan kirurgisia sairauksia ja miesten/naisten virtsateiden ja miesten sukuelinten sairauksia.

Millaiseen työhön etsimme tekijöitä?
Tarjoamme sinulle työn mielenkiintoisessa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Hoitohenkilöstömme työskentelee joustavasti osaamisalueen työyksiköissä sijaistarpeen mukaisesti. Työ yksiköissä on 3-vuorotyötä.

Mitä me tarjoamme sinulle?
- Nykyaikaiset ja ergonomisen työskentelyn mahdollistavat tilat
- Suunnitelmallisen perehdytyksen työtehtäviin
- Kehitys- ja opetusmyönteisen ilmapiirin
- Osaavat kollegat
- Työterveyshuollon palvelut
Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti ja perehtymisajan jälkeen tehtäväkohtainen palkka on 2561,02 € /kk.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?
Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 2005/817, §3) sekä Valviran rekisteröityminen.
Arvostamme hyviä työyhteisö- ja tiimityötaitoja, muutosvalmiutta sekä halua ja innostuneisuutta kehittää omaa osaamista ja hoitotyötä. Tehtävään vaaditaan hyvä suomen kielen taito ja eduksi katsotaan työkokemus sairaalatyöstä.

Muuta huomioitavaa:
Noudatamme Tartuntatautilain 48 §:lää ja suositamme kaikille asiakas/potilas tehtävissä työskenteleville työntekijöillemme sen mukaista rokotussuojaa. Sijaisuuksia täytettäessä käytetään koeaikaa.

Haethan pian, sillä sijaisuudet voidaan täyttää jo hakuaikana sopivien henkilöiden löytyessä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/622490/fi_FI