Erityisluokanopettaja: kehitysvammaisten oppilaid, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2024
  • Hae viimeistään 14.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Pukinmäenkaaren peruskouluun erityisluokanopettajaa. Virka sijoittuu virkasuhteen alkaessa pidennetyn oppivelvollisuuden, kehitysvammaisten oppilaiden POY-luokkaan, jossa opiskelee kahdeksan perusopetusikäistä lasta. POY-luokan työtiimiin kuuluu erityisluokanopettajan lisäksi yksi erityiskoulunkäynninohjaaja ja yksi koulunkäynninohjaaja.

Pukinmäenkaaren peruskoulu on Pukinmäen moni-ilmeisen kaupunginosan lasten ja nuorten lähikoulu. Koulussa on myös liikuntapainotus ja kilpaurheilijoiden Urheiluakatemia-linja, joihin oppilaat valitaan soveltuvuuskokeella. Järjestämme Liikkuva koulu -toimintaa sekä liikuntatapahtumia koulun kaikille luokille. Koulussa on myös alueellisia erityisluokkia ja koko kaupunkia palvelevia erityisluokkia pidennetyn oppivelvollisuuden oppilaille.

Koulussamme on noin 1000 oppilasta ja sen moniammatilliseen työyhteisöön kuuluu yli 100 työntekijää. Toimimme kolmessa toimipisteessä. Koulua johtaa rehtorin lisäksi kaksi virka-apulaisrehtoria ja ohjaajien esihenkilönä palveluvastaava. Koulu tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia kehittyä opettajana ja yhteisömme tunnetaan kannustavasta ilmapiiristään. Uusille työntekijöille järjestämme perehdytystä.

Arvostamme kaikissa Pukinmäenkaaren tehtävissä hyviä tiimityö- ja viestintätaitoja, kokemusta yhteisopettajuudesta, inklusiivisista ja joustavista opetusjärjestelyistä sekä työskentelystä monikulttuurisessa ympäristössä.

Tutustu koulumme kotisivuihin (https://www.hel.fi/peruskoulut/fi/koulut/pukinmaenkaaren-peruskoulu) ja toimintaamme Instagramissa @puksunpk.

Helsingin kaupungilla palkitsemme hyvin tehdystä työstä esimerkiksi kertapalkkioilla. Meillä on myös monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen! Tarjoamme myös suuren työnantajan kattavat henkilöstöedut.

Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimialalla perusopetuksessa työskentelevälle kelpoiselle opetushenkilöstölle maksetaan erillistä tehtävän vaativuuteen perustuvaa lisää (TVA-lisä). Erityisluokanopettajien tehtäväkohtainen korotus on 400€. Varsinainen palkka ja tarkempi TVA-lisä määräytyvät tehtävän sekä opettajan tutkinnon ja työkokemuksen perusteella virkasuhteen alkaessa, ja ne perustuvat työ- ja virkaehtosopimukseen (OVTES 2022-2025).

Kelpoisuusehto:
Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 1998/986 mukaan. Vaadittava opettajakelpoisuus; tutkinto, opetettavat aineet (opintopisteet/opintoviikot) sekä pedagogiset opinnot tulee selvittää mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Kelpoisuus tulee saavuttaa ennen hakuajan päättymistä.

Hakijan on lääkärintodistuksella osoitettava olevansa terveydentilaltaan sopiva virkaan, mikäli tulee valituksi.

Virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KASKO-01-984-24