Lähihoitaja, Hopeatien palvelutalo, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2024
  • Hae viimeistään 14.10.2024
  • Palkkaus: 2436,96€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Me haluamme tehdä Hopeatien palvelutalon asukkaiden arjesta toimivaa ja onnellista. Haluatko tulla mukaan meidän sydämellistä ja arvokasta työtä tekevään yhteisöön?

Hopeatien palvelutalossa on avoinna vakituinen lähihoitajan toimi palveluasumisen tiimissä. Haemmekin nyt joukkoomme positiivisen asenteen omaavaa lähihoitajaa, joka arvostaa sekä asiakkaita että työkavereita. Toivomme, että sinulle tärkeitä arvoja ovat ihmisarvon ja itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen sekä osallisuuden ja asiakkaiden toimijuuden vahvistaminen.

Me annamme asukkaille hoitoa ja hoivaa mahdollistaen kullekin omannäköisen hyvän loppuelämän. Meille on tärkeää, että asukkaat voivat osallistua itselleen mielekkääseen hyvinvointia ja toimintakykyä ylläpitävään toimintaan niin arjessa kuin juhlassakin.

Voit olla jo kokenut vanhustyön asiantuntija tai juuri valmistunut lähihoitaja. Annamme työhön perehdytyksen. Meillä suunnitellaan työvuorot yhteisöllisesti, joten oman henkilökohtaisen elämän ja työelämän yhteensovittaminen sujuu joustavasti.

Päivittäiskirjaamisessa käytämme Apotti-järjestelmää sekä Rai-järjestelmää.

Hopeatien palvelutalo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, lähellä Pohjois-Haagan juna-asemaa.

Tervetuloa meille tekemään arvokasta työtä!

Hopeatien palvelutalo siirtyy liikkeen luovutuksena Helsingin seniorisäätiölle 1.1.2025 alkaen. Helsingin seniorisäätiö on voittoa tavoittelematon Helsingin kaupungin tytäryhteisö, jossa kaupungilla on määräysvalta. Helsingin kaupunki ostaa kaikki Helsingin seniorisäätiön asukaspaikat, joten Hopeatien toiminta vanhusten hyvän hoidon turvaamiseksi jatkuu.

Jokainen Hopeatien palveluksessa oleva työntekijä siirtyy liikkeenluovutuksen yhteydessä Helsingin seniorisäätiön palvelukseen 1.1.2025. Tämä tarkoittaa sitä, että työnantaja vaihtuu, mutta työsuhde jatkuu samana ja keskeytymättömänä.

Henkilöstöedut ovat työnantajakohtaisia, ja ne ovat joiltain osin erilaisia Helsingin kaupungilla ja Helsingin seniorisäätiöllä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät loma-, työmatka- ja lounasedut.

Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalla sekä Helsingin seniorisäätiöllä on tehty tietoinen valinta tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla, jota e-passi tukee.

Kelpoisuusehdot:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023, 28 §) mukainen rikosrekisteriote.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/SOTEPE-03-621-24