Asiakkuusvastaava, arviointitoiminta, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2024
  • Hae viimeistään 14.10.2024
  • Palkkaus: 3294,52€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinnostaako sinua mielenkiintoinen ja vastuullinen työ Arviointitoiminnan idän asiakasohjauksessa? Haemme innostunutta ja avoimen asenteen omaavaa työntekijää asiakkuusvastaavan virkaan (os. Kivikonkaari 21) 1.1.2025 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävänämme on helsinkiläisten ikääntyneiden laaja-alainen palvelutarpeen arviointi, palveluiden järjestäminen ja koordinointi sekä päätöksenteko. Lähtökohtana on tukea ikääntyneen väestön hyvinvointia oikea-aikaisesti kevyimmän palvelun -periaatteen mukaisesti. Asiakkaidemme asioissa teemme moniammatillista yhteistyötä mm. kotihoidon, kuntouttavan arviointiyksikön, gerontologisen sosiaalityön yksikön ja sairaaloiden kanssa.

Asiakkuusvastaava toimii asiakasohjausyksikössä tiimivastaavana ja asiakkuuspäällikön työparina. Asiakkuusvastaavan tehtävänä on toimia kotiin vietävien palveluiden asiantuntijana ja palvelupäätösten sekä yksilöhuollon päätösten tekijänä. Asiakkuusvastaava edistää tiimissä palvelujen oikea-aikaista kohdentamista asiakkaiden tarpeiden mukaisesti ja seuraa palveluiden tasalaatuista toteutumista.

Asiakkuusvastaava osallistuu palvelu- ja hoitoketjujen sujuvuuden edistämiseen ja asiakasprosessien kehittämiseen monialaisissa yhteistyöverkostoissa sekä toimii palvelujen asiantuntijana alueen yhteistyöryhmissä. Tiimin opiskelija -asioiden koordinointi yhdessä opiskelijavastaavan kanssa sekä uusien työntekijöiden perehdyttämisen koordinointi ja tiimiläisten ohjeistus asiakas ja palveluprosesseihin kuuluvat myös asiakkuusvastaavan työnkuvaan.

Työssäsi sinua tukee moniammatillinen tiimi, johon kuuluu asiakkuuspäällikkö, sosiaalityöntekijöitä sekä asiakasohjaajia. Odotamme sinulta avointa ja innostunutta asennetta, hyviä verkosto-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja kykyä ottaa haltuun laajoja asiakokonaisuuksia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät loma-, työmatka- ja lounasedut. Kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset etusijalla.

Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalla olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta ja hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa sekä liikunta- ja kulttuurietua 200 eurolla vuodessa.

Kelpoisuusehto:
Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi) tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja, terveydenhoitaja) tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävään valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä sekä huumausainetestiä koskeva todistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023, 28 §) mukainen rikosrekisteriote

Lisäksi edellytämme kykyä itsenäiseen asiantuntijuuteen ja ryhmätyöskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä sekä kykyä hahmottaa prosessien toimintaa. Kokemus viranhaltijapäätösten valmistelutyöstä on edellytyksenä tehtävässä menestymisen kannalta.

Luemme eduksi:
-Apotti- asiakastietojärjestelmän osaamisen ja interRAI-CA+Helsa-järjestelmän tuntemuksen
-kokemuksen Helsingin ikääntyneiden palvelujen palvelurakenteesta sekä idän alueen palveluverkostosta
-kokemuksen asiakkuusvastaavan työtehtävästä ja asiakkuuspäällikön sijaistuksesta
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/SOTEPE-03-599-24