Ohjaaja, ympärivuorokautinen asuminen, Lohja, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2024
  • Hae viimeistään 21.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olisiko juuri sinusta ohjaajaksi Lohjan Nummentakana sijaitsevaan kehitysvammaisten asumispalvelu yksikköön?

Asiakkaidemme arjessa on tietyt rutiinit, silti jokainen päivä on erilainen. Ohjaajan tehtäviin kuuluu asiakkaidemme päivittäinen ohjaaminen ja avustaminen, jotta asiakaat voivat osallistua yksilöllisesti erilaisiin toimintoihin. Osa asiakkaistamme tarvitsee jatkuvaa valvontaa, hoitoa ja huolenpitoa, toiset taas selviytyvät arjestaan itsenäisemmin saamallaan ohjaajan tuella. Ohjaajien työtehtäviin kuuluvat myös kodinhoidollisia töitä osana asiakastyötä sekä raportointi ja kirjaaminen.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä niin kerromme mielellämme sinulle lisää meidän arjesta.

Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, sekä tartuntatautilain §55:n mukaista tuberkuloosiselvitystä. Lisäksi edellytämme hygieniapassia.
Työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, positiivista työskentelyotetta ja ennen kaikkea asiakaslähtöisyyttä, sillä asiakkaamme ovat meille tärkeitä. Rauhallisuudesta, valppaudesta, reippaudesta ja ihmisten lempeästä kohtaamisesta on työtehtävissä hyötyä. Aikaisempi kokemus vammaistyöstä ja/tai autisminkirjon asiakkaista katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Työpaikan nimi ja osoite: Keskilohja ympärivuorokautinen asuminen, ryhmäkodit sijaitsevat Ainonkatu 2, Takasenkatu 14 ja Katajistonkatu 2 08150 Lohja osoitteissa.
Työaika: 114,45 h / 3 vk. Tehtävää voi tehdä joko kaksi- tai kolmivuorotyönä.
Tehtävä on vakinainen.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Lisäksi pääset kehittämään omaa osaamistasi Eduhousen ja Oppiportin maksuttomien verkkokoulutusten tarjonnan avulla.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-06-177-24/fi_FI