Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, Henkilöstöliiga Pirkanmaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 5.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme Yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa vaihtolavojen ajoon.

Työnkuvana on ajaa vaihtolavoja pitkin Pirkanmaata ja käyttää autossa olevaa nosturia. Työpäivä alkaa aina aamulla toimistolta mistä lähdetään ajamaan reittiä mikä vaihtelee päivittäin. Työ pitää sisällään paljon asiakkaiden kohtaamisia, niin yritys kuin yksityisiä. Työ on vakituinen päivätyö 40h/vko ja työtä tehdään n07-17 välillä. Työsuhde solmitaan aluksi Henkilöstöliigan kanssa ja koeajan jälkeen mahdollisuus siirtyä asiakkaamme kirjoille.

Sovit tähän tehtävään, jos sinulla on kokemusta Yhdistelmäajoneuvonkuljettajan työstä, tarvittavat luvat voimassa ja hyvää fyysistä kuntoa. Työ vaatii myös sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme kokoaikaisen työn mukavassa ja räiskyvässä työporukassa ja vähintään Infra:n TES:n mukaisen palkkauksen. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut sekä henkilökohtaisen HR-yhteyshenkilön koko työsuhteesi ajalle.

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä yhteystietosi helposti parissa minuutissa, niin olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/22794295