Mainosasentaja, Suomen Ulkomainos Oy, Rekryluuri Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Helsingissä mainosasentajaa Suomen Ulkomainos Oy:lle vakituiseen työhön.

TEHTÄVÄNKUVAUS

Mainosasentajan työtehtävät koostuvat pääasiassa erilaisten ulko- ja sisämainosten asennustehtävistä, kuten banderollien, levyjen, valomainosten sekä teippausten asennukset. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa, ja sitä tehdään ryhmässä, työparin kanssa ja omien taitojen kartuttua myös itsenäisesti. Kohteet sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla.

Katso video Suomen Ulkomainos Oy:n työstä:
https://www.facebook.com/watch/?v=1407149275996027

EDELLYTYKSET

- Arvostamme kokemusta mainosteippausten/ valomainosten asentamisesta, mutta alan työkokemusta suurempi merkitys on asenteella ja halukkuudella oppia uusia asioita.
- Sähköasentajan pätevyys tai kokemus esim. metallitöistä/ hitsauksesta katsotaan hakijan eduksi. Myös kädentaitoja vaativat harrastukset katsotaan hakijan eduksi.
- Sinulla on hyvä fyysinen kunto ja pystyt työskennellä korkeissakin paikoissa.
- Ymmärrät hyvin suomenkielisiä työohjeita.
- Kuorma-autokortti on tehtävässä eduksi.

TARJOAMME

Suomen Ulkomainos Oy tarjoaa työntekijälleen vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen mukavassa työporukassa, vaihtelevissa työkohteissa. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen ja lounasedun.

MUUT TIEDOT

- Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
- Työaika ma-pe pääsääntöisesti 8-16:30 (ilta-/yötyöt sovittavissa).
- Työsuhteessa noudatetaan Rakennusalan TES:ta.
- Palkkaus sopimuksen mukaan.
- Työn aloitus sopivan henkilön löydyttyä, sopimuksen mukaan.

NÄIN HAET

Suomen Ulkomainos Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 11.10.2024.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 - 15.00 ja torstaisin klo 10.00 - 12.00 p. 050 4167 592. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

----------------
Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja avustamme työnantajaa esivalinnoissa. Työnantaja huolehtii työhaastatteluista ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.rekryluuri.fi/ilmoitus?recordId=recfMzp7CC1M0Z0kN