Myyntipäällikkö, IKH Retail Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 27.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme IKH Retail Oyn

yritysmyyntitiimin vetäjäksi MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Mitä tehtävään kuuluu?

Myyntipäällikkönä vastaat yritysmyyntitiimin johtamisesta sekä kenttämyyntityöstä. Toimit laadukkaiden tuotteiden ja brändien parissa. Ylläpidät yritysasiakassuhteita ja huolehdit uusien suhteiden luomisesta. Tehtävä on uusi, joten sinulla on mahdollisuus vaikuttaa yritysmyyntitiimin kehittämiseen. Toimit itse aktiivisesti osana myyntiä ja tehtäviisi kuuluu mm. asiakastyöskentelyä, tarjousten laatimista, raportointia ja uusasiakashankintaa. Toimit yritysmyyjien esihenkilönä ja tuet ja innostat myös tiimiläisesi menestymään.

Tehtävän sijainti on pääkaupunkiseudulla, mutta se edellyttää matkustusvalmiutta eri puolilla Suomea sekä joustavuutta työajoissa.

Arvostamme

- Aikaisempaa kokemusta teknisten tuotteiden parista

- Aikaisempaa näyttöä tuloksellisesta kenttämyyntityöstä

- Organisointi- ja paineensietokykyä

- Hyviä vuorovaikutustaitoja ja aiempaa kokemusta myynnin johtamisesta

- Kehittävää työotetta

- Asiakaslähtöisyyttä ja myyntihenkeä

- Energistä ja positiivista asennetta

IKH:ssa arvostamme erityisesti luotettavaa palvelua, jatkuvaa kehittymistä ja vastuullista toimintaa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle haastavan, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kannustavassa työyhteisössä. Tarjoamme osaamistasi vastaavan palkan, etätyömahdollisuuden hybridimallimme mukaisesti sekä kattavat työsuhde-edut. Saat mahdollisuuden vaikuttaa yrityksen myyntitoimintaan ja tuloksentekoon ja samalla kehittää osaamistasi kansainvälisessä, pitkän historian omaavassa menestyvässä yhtiössä.

Oletko sinä meidän tuleva Myyntipäällikkö?

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi ja palkkatoiveesi viimeistään 27.10.2024
Lisätietoja tehtävästä antaa Kaupallinen johtaja Jussi Mäki, puh. 0407 116 310. Jussin tavoitat parhaiten ti 1.10. tai pe 4.10. klo 9-11.

IKH Group

IKH Group on teknisen alan tuotteiden maahantuonnin ja kaupan vahva valtakunnallinen toimija. Meillä työskentelee noin 420 henkilöä.

Pitkä kokemuksemme ja jatkuva kiinnostuksemme alalla tapahtuviin muutoksiin antavat meille ymmärryksen siitä, mitä tekijät tarvitsevat. Asiakkaitamme ovat sekä teknisen alan yritykset, kuten rakennus- ja kiinteistöhuolto-, maatalous- koneurakointiyritykset, että laatutietoiset kuluttaja-asiakkaat.

Meillä on yli 50 000 tuotetta työpukeutumiseen, suojaukseen, urakointiin ja työkoneisiin, jotka tuovat turvaa, sujuvuutta ja tehokkuutta työmaallesi. Laaja myymäläverkostomme ja verkkokauppamme takaavat, että tuotteet ovat helposti saatavilla, ja asiantunteva henkilöstömme on aina valmiina auttamaan ja varmistamaan, että asiakkaidemme urakat onnistuvat.

Toimistomme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Kauhajoella, Etelä-Pohjanmaalla ja lisäksi meillä on 14 omaa IKH suurmyymälää. IKH:n omistaa irlantilainen Grafton Group plc.

Myynti Suomen markkinoille tapahtuu pääosin IKH-jälleenmyyjäverkoston kautta, joka kattaa koko Suomen lähes 120 yrittäjävetoisen myymälän vahvuudella, sekä 14 oman IKH suurmyymälän kautta. Myymälät palvelevat laajaa asiakaskuntaa harrastajista ammattilaisiin. Kasvussa olevaa vientikauppaa teemme Eestiin ja Ruotsiin sekä muihin pohjoismaihin.

Puhelin: 0201 323 232 Sähköposti: hr@ikh.fi Sijainti: Keskustie 26, 61850 Kauhajoki
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/myyntipaallikko/ZypBLz