Haemme matematiikan opettajaa verkkokoulutusalust, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Me Health Care Staffing Solutionilla olemme työvoimaperäisen maahanmuuton asiantuntijoita. Opiskelijamme opiskelevat lähtömaissaan suomen kieltä ja hoitotyön opintoja verkossa toimivalla oppimis- ja rekrytointialustallamme. Olemme kehittämässä uusia sisältöjä lähihoitajatutkinnon verkko-opetukseen, ja nyt haemme osa-aikaista matematiikan opettajaa tiimiimme!

TehtävänkuvaTehtävänäsi on suunnitella ja rakentaa verkkoalustalle oppimismateriaali, jolla opiskelijamme saavuttavat lähihoitajatutkintoon vaadittavan matemaattis-luonnontieteellisen osaamisen.

Työtehtäviisi kuuluu jatkossa opiskelijoiden osaamisen seuraaminen ja varmistaminen, kuten verkkokokeiden tulosten tarkistaminen ja arviointi. Koska tehtävä on uusi, sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työnkuvan lopulliseen muotoon ja kehittää roolia oman asiantuntemuksesi ja toimintamme tarpeiden mukaan.

Voit tutustua sosiaali- ja terveysalana perustutkinnon matemaattis-luonnontieteellisen osaamisen osa-alueisiin täältä: http://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/ammatillinen/3689879/tutkinnonosat/4211786

Mitä odotamme sinulta:Vahvaa osaamista matematiikan opettamisesta, erityisesti toisen asteen tai ammatillisen koulutuksen tasolla.

Eduksi katsotaan:
Kokemusta verkkopohjaisen oppimateriaalin suunnittelusta ja toteutuksesta

Hyviä IT-taitoja ja valmiutta omaksua uusia järjestelmiä

Kokemusta suomi toisena kielenä -opiskelijoiden opettamisesta

Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Kykyä työskennellä itsenäisesti ja tiimissä

Työskentelytavat ja työaika:Työskentelemme pääasiassa etänä, mutta halutessasi voit hyödyntää Helsingin keskustassa sijaitsevia toimistotilojamme. Työ on osa-aikainen ja voit itse vaikuttaa työaikoihisi joustavasti.

Kiinnostuitko?Lähetä CV, vapaamuotoinen hakemus sekä palkkatoiveesi.

Työ alkaa mahdollisimman pian ja haastattelut aloitetaan heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Tervetuloa osaksi tiimiämme varmistamaan tulevien lähihoitajien matemaattis-luonnontieteellinen osaaminen!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Veera Nordlund
040 1416245 (ti ja ke klo 10-11)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Helsinki-Arkadiankatu-6/Haemme-matematiikan-opettajaa-verkkokoulutusalustallemme-_R0032836/apply