Jäsenhankkija, Prime Sales Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
JÄSENHANKKIJAKSI?
Olemme Suomen Yrittäjien virallinen jäsenhankintakumppani ja etsimme nyt jäsenhankkijaa, jolla on intohimoa, reipas asenne ja sinnikkyyttä! Olet ehkä jo huomannut, että sinulla on neuvottelutaitoja ja yrittäjähenkisyyttä ja olet jo saavuttanut niillä tuloksia työelämässä?
Tiimissämme on nyt tilaa kahdelle uudelle jäsenhankkijalle, joiden tehtävänä on aktiivinen jäsenhankinta Suomen Yrittäjille. Jäsenhankinnassa tehtävänä on esitellä Suomen Yrittäjien jäsenyyden hyötyjä yrittäjille ja aktivoida heidät jäseniksi. Yhteinen tavoitteemme on kasvattaa uusien jäsenten määrää sekä tukea yrittäjien asemaa ja yrittämisen olosuhteita Suomessa.
Arvostamme kokemusta ja näyttöjä vastaavista tehtävistä, mahdollinen aiempi yrittäjän ura ja yrityskentän tuntemus ovat hyödyksi tehtävässä, mutta voit olla myös työurasi alkupuolella. Meille persoona ja asenne ovat tärkeimmät, koska koulutamme sinut tehtävään hyvin.

TEHTÄVÄ PÄHKINÄNKUORESSA
Jäsenhankintaa Suomen Yrittäjille
Pääset keskustelemaan yrittäjien kanssa heille tärkeistä asioista ja eduista
Työpaikka valtakunnallisessa organisaatiossa ja aidossa myyntisirkuksessa
Valmennus tukenasi koko ajan
Kannustava palkkamalli, joka koostuu kiinteästä tuntipalkasta sekä kannustavista tulospalkkioista
Mahdollisuudet työskennellä Oulun pääkonttorilla sekä etänä

HAKEMINEN
Haluamme löytää hyvät tyypit jokaiseen tehtävään, joten jos koet olevasi hyvä tyyppi niin älä aikaile, vaan hae jo tänään. Lähetä hakemuksesi lomakkeen kautta viimeistään 6.10.2024. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja yhteisen matkan tiimin kanssa aloitamme sopimuksen mukaan.

Myyntisirkus on varmasti paras sana kuvaamaan meitä, Prime Salesia. Valtakunnallinen myyntiorganisaatio, joka tarjoaa työntekijöilleen sirkushuveja. Etkö usko?
No käy katsomassa vaikka meidän some -kanavat ja totea asia myös itse!
https://www.instagram.com/primesalesoy/
https://www.tiktok.com/@primesalesoy
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://primesales.fi/tyopaikkailmoitukset/jasenhankkija/