Säljare, DinSko Åland
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 21.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
DinSko i Sittkoff Gallerian söker säljare med ett stort intresse för skor, mode och trender. Arbetet kräver att du är flexibel och kan komma på jobb med kort varsel.

Vi erbjuder dig ett varierande, kundinriktat och utmanande arbete. Du kommer att jobba i vår butik med försäljning av skor, exponering och lagerhantering.
Din primära arbetsuppgift är framför allt att alltid ha kunden i fokus. Du kommer även att arbeta aktivt med merförsäljning.

Vem är du?

Du har tidigare erfarenhet av försäljning i butik med hög servicegrad, du drivs av och trivs med att sälja och jobba efter uppsatta nyckeltal och mål. Du sätter alltid kunden i fokus och jobbar på ett serviceinriktat sätt.

Som person är du positiv, flexibel och stresstålig, samt har en god fysik då arbetet kräver tunga lyft. Du är engagerad och driven, tar ansvar för dina arbetsuppgifter samt din roll som säljare.
Du är social, öppen och arbetar både kundorienterat och försäljningsinriktat.

Vi söker dig som har

- kassavana

- erfarenhet av butiksarbete

- möjlighet att komma på jobb med kort varsel

- fyllt 18 år när du tillträder tjänsten

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att ha jobbat med mode/detaljhandel tidigare eller/och gått säljutbildning

Information om tjänsten:
Befattning: Vi söker nu en säljare till DinSko, Sittkoff Gallerian
Omfattning: 0-20 h/v
Tillträde: enlig överenskommelse

Skicka in din ansökan samt CV med referenser till butik@dinsko.ax

Sista ansökningsdag är 14 oktober 2024. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden, därför kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:butik@dinsko.ax