Palvelutyöntekijä (2 paikkaa) ja palveluvastaava, Mikkelin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Palvelutyöntekijät

Uimahalli-tiimiin 1.11.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan, työsuhde toistaiseksi voimassaoleva.
Palvelutyöntekijän työtehtäviin kuuluu uimahalli- ja sisäliikuntatilojen päivittäinen ylläpitosiivous, määräajoin tehtävät perussiivoustyöt ja tarvittaessa kassatyöskentelyä. Tehtävään valittavalta ei vaadita aiempaa osaamista kassatyöskentelystä.
Työaika on keskimääräinen yleistyöaika 38,25 h/viikossa, päivittäinen työaika vaihtelee klo 6.00 - 20.00 välillä. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Saimaanportin yhtenäiskoulu 1.11.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan, työsuhde toistaiseksi voimassaoleva.
Palvelutyöntekijän työtehtäviin kuuluu koulun tilojen ylläpitosiivoukset, määräaikais- ja perussiivoustyöt, jakelukeittiön työtehtävät sekä asiakaspalvelu.
Työaika on keskimääräinen yleistyöaika 38,25 h/viikossa, päivittäinen työaika klo 6.00 - 18.00 välillä.

Molemmissa tehtävissä palvelutyöntekijän palkka on 2 180,42 €/kk sekä lisäksi mahdolliset työkokemuslisät, palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Palveluvastaavat

Emolan päiväkoti 11.11.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan, työsuhde toistaiseksi voimassaoleva.
Palveluvastaavan työtehtäviin päiväkodilla kuuluu päivittäiset palvelukeittiön työtehtävät, tilojen ylläpito- ja määräaikaissiivoukset sekä asiakaspalvelu.
Palveluvastaavan palkka on 2 135,48 €/kk sekä lisäksi mahdolliset työkokemuslisät, palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.
Työaika on keskimääräinen yleistyöaika 38,25 h/viikossa, päivittäinen työaika klo 7.00 - 15.00 välillä.

Kiertävä palveluvastaava 18.11.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan, työsuhde toistaiseksi voimassaoleva.
Kiertävä palveluvastaava toimii sijaisena, kun tehtävän varsinainen hoitaja on poissa ja hän vastaa tehtävistä talokohtaisen tehtäväsisällön mukaisesti. Tämä edellyttää kykyä hallita usean työkohteen tehtävät ja sopeutumista vaihtuviin työkohteisiin.
Kiertävän palveluvastaavan palkka on 2 296,97 €/kk sekä lisäksi mahdolliset työkokemuslisät, palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.
Työaika on keskimääräinen yleistyöaika 38,25 h/viikossa, päivittäinen työaika klo 7.00 - 18.00 välillä.

Rämälän koulu määräaikainen tehtävä ajalla 1.1. - 30.6.2025.
Palveluvastaavan työtehtäviin koululla kuuluu päivittäiset jakelukeittiön työtehtävät, tilojen ylläpito- ja määräaikaissiivoukset sekä asiakaspalvelu.
Palveluvastaavan palkka on 2 069,08 €/kk sekä lisäksi mahdolliset työkokemuslisät, palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.
Työaika on keskimääräinen yleistyöaika 38,25 h/viikossa, päivittäinen työaika klo 7.00 - 15.30 välillä.

Kelpoisuutena kaikkiin tehtäviin on soveltuva ammatillinen koulutus tai riittävä alan työkokemus. Tehtäviin kuuluu myös tarvittaessa työskentely ruoka- ja puhtauspalveluiden muissa työkohteissa.

Mikkelin ruoka- ja puhtauspalvelut tarjoaa palveluita päiväkodeissa, kouluilla sekä erilaisissa julkisissa tiloissa koko Mikkelin alueella. Asiakkaitamme palvelee kaikkiaan 133 ruoka- ja puhtausalan koulutettua ammattilaista eri kiinteistössä. Useat työntekijämme ovat moniosaajia, jotka hallitsevat molemmat ammattialat. Käytössämme olevat työmenetelmät ja työntekemiseen tarvittavat laitteet ja koneet ovat nykyaikaisia sekä laadukkaita.

Meille on tärkeää, että sinulla on positiivinen asenne työhön ja työympäristöön sekä hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot. Arvostamme palvelualttiutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä sekä työyhteisön että asiakkaan kanssa toimiessa.

Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja meillä mahdollistuu myös oppisopimuskoulutus. Digitaalisuus on mukana vahvasti meidän arjessamme. Kaikilla työntekijöillä on työsähköpostiosoitteet, työkohteiden puhelimet ovat älypuhelimia ja perehdytysmateriaalimme on digitaalisessa muodossa.

Valittavan henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi työnantajalle rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote. Tehtäviin valituille asetetaan koeaika.

Tehtäviä haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry.fi -palvelun kautta 11.10.2024 klo 12.00 mennessä. Hakemuksiin tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset sekä haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Hakulomakkeella kysytään mistä tehtävistä olet kiinnostunut. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/615920/fi_FI