Kirjastonhoitaja, Vihdin kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 18.10.2024
  • Palkkaus: 2921,83€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vihdin kunnankirjasto etsii aktiivista ja asiakaspalveluhenkistä kirjastonhoitajaa. Työsuhde on vakituinen ja alkaa 1.12.2024 tai sopimuksen mukaan. Kirjastonhoitajan toimen ensisijainen työpiste on Vihdin kirkonkylän kirjasto. Toimipisteessä työskentelee kaksi työntekijää. Kirjasto toimii myös omatoimikirjastona.

Odotamme sinulta asiakaslähtöisyyttä, aktiivista ja kehittävää työotetta sekä hyviä viestintä-, yhteistyö- ja koordinointitaitoja. Toimen tehtävänkuvaan kuuluu laajat asiakaspalvelutehtävät ja säännöllistä iltatyötä. Kirjastonhoitaja vastaa aikuisväestön kirjastotyöstä, aineistohankinnoista ja lukutaitotyöstä Vihdin kirkonkylän kirjastolla. Viestinnässä, tapahtumatoiminnassa ja peruspalvelujen ylläpitämisessä teet tiivistä yhteistyötä Kirkonkylän kirjaston työparisi ja koko Vihdin kirjasto- ja kulttuuripalvelujen henkilöstön kanssa. Työyhteisömme pyrkii olemaan innovatiivinen ja kokeilunhaluinen laaja-alaisten kuntalaispalvelujen tuottaja ja mahdollistaja. Vihdin kirkonkylän kulttuuriympäristöä rikastaa kirjaston lisäksi Vihdin museo ja kunnan kulttuurikeskus Kultsa.

Kelpoisuusehtona on korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen (35 ov) laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot, tai soveltuva korkeakoulututkinto ja riittävästi kokemusta kirjastoalan työstä ja kokoelmanhoidosta.

Tehtävän kuukausipalkka on 2921,83 €/kk ja mahdolliset työkokemukseen perustuvat lisät.

Haastatteluihin valittaviin olemme yhteydessä henkilökohtaisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VIH-03-163-24/fi_FI