Keittäjä lounaskahvilaan, Henkilöstöliiga Pirkanmaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2024
  • Hae viimeistään 5.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Keittäjä lounaskahvilaan Tampereelle - Ruokaa rakastavalle ammattilaiselle!

Etsimme asiakkaallemme Tampereelle ruuanlaittotaitoista kahvilatyöntekijää. Jos sinulla on suurtalouskokin koulutus tai kokemusta lounasruuan valmistuksesta esimerkiksi lounaskahvilassa, koulussa tai palvelukodissa, saatat olla etsimämme henkilö!

Mitä työ pitää sisällään?
Päätehtävänäsi on kahvilan perustoimintojen pyörittäminen: kassatyöskentely, asiakaspalvelu, sämpylöiden teko ja kahvilan siisteydestä huolehtiminen kuuluvat arkeesi. Lisäksi pääset valmistamaan lounasruokaa sekä tekemään keittiön avustavia tehtäviä. Työvuorot sijoittuvat 05.00-18.00 välille, vaihtelevasti aamu- ja iltavuoroissa. Viikossa työtunteja kertyy 37,5h ja töitä tehdään vain arkipäivisin.

Mitä odotamme sinulta?
-Hygieniapassi
-Kokemusta lounasruuan valmistuksesta suurille asiakasmäärille (+150 ruokailijaa)
-Kykyä toimia itsenäisesti ja tehokkaasti myös kiireen keskellä
-Sujuva suomen kieli

Suurtalouskokin koulutus katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme vakaan työpaikan mukavassa lounaskahvilassa, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen. Palkkaus määräytyy MaRa TES mukaisesti, ja Henkilöstöliigan työntekijänä saat aina henkilökohtaisen HR-henkilön tuen.

Kiinnostuitko?
Hienoa! Jätä yhteystietosi meille parissa minuutissa, ja olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä. Työsopimus tehdään Henkilöstöliigan kanssa, ja työ alkaa heti, kun löydämme sopivan henkilön - ehkä juuri sinut!

Laita hakemuksesi tulemaan, ja katsotaan, josko tämä paikka on sinun!

Lisätietoja tehtävästä antaa Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/22767015