Keikkatyö kouluissa, Sipoo, Sipoon kunta Sibbo kommun
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 30.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko innostunut ja motivoitunut opetuksen ja kasvatuksen ammattilainen tai opiskelemassa alalle?

Haluatko työskennellä koulussa?

Etsimme nyt

OPETTAJIA sekä KOULUNKÄYNNINOHJAAJIA eri pituisiin sijaisuuksiin ja keikkatöihin suomen- ja ruotsinkielisiin kouluihin Sipoossa.

Sipoo on kaksikielinen, nopeasti kasvava ja kehittyvä yli 22 000 asukkaan kunta, jossa luonto, saaristo ja maaseutu ovat tärkeinä vaikuttajina. Opetusta järjestämme uusissa ja moderneissa, joustavissa oppimisympäristöissämme sekä sympaattisissa kyläkouluissamme.

Tuemme oppijan aktiivista roolia ja tarjoamme monipuolisia työskentelytapoja. Työskentelemme ja opimme yksin ja yhdessä. Meillä luonto on lähellä ja tukee päivittäistä liikkumista ja toiminnallisuutta. Missiomme on tarjota ja mahdollistaa jokaisena koulupäivänä oppimisen elämyksiä. Tavoitteenamme on, että koululaisilla on yhtäläiset valmiudet tieto- ja viestintätekniikan käytössä ja siinä tukena on muun muassa Digipolku, henkilökohtaiset Chromebookit ja innostava pelipedagogiikka.

Sijaisuudet ovat muun muassa luokanopetusta tai eri aineiden opettajan tai koulunkäynninohjaajan töitä ala- ja yläkouluissa. Sijaisuuksien pituudet vaihtelevat yhdestä päivästä useampiin viikkoihin ja voit hakemuksessa kertoa missä koulussa olet kiinnostunut työskentelemään.

Voit tutustua Sipoon kouluihin ja niiden sijaintiin etukäteen nettisivujemme kautta https://www.sipoo.fi/palvelu/koulut/ tai koulujen omilla Facebook-sivuilla.

Tarjoamme sinulle hyvin toimivan työyhteisön lisäksi monipuolisia opetustiloja sekä mahdollisuuden osallistua kasvavan kunnan opetuksen kehittämiseen. Isommat, modernit koulumme sijaitsevat Nikkilässä ja Söderkullassa hyvien liikenneyhteyksien päässä ja pienemmät, sympaattiset koulumme kylissä. Sipoo kuuluu HSL-alueeseen.

Eduksi keikkatyössä katsomme soveltuvat alan opinnot sekä aikaisemman kokemuksen lasten ja nuorten parissa työskentelystä, mutta meillä voit myös kerryttää alan kokemusta. Koulussa työskenteleviltä sijaisilta edellytämme voimassa olevaa rikosrekisteriotetta annetun lain (504/2002) mukaisesti.
Palvelussuhteiden ehdot määräytyvät tehtävästä riippuen OVTES:n tai KVTES:n mukaisesti.

Täytä hakemus oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry.
Jos et ole aikaisemmin kirjautunut Kuntarekry.fi -sivuille, järjestelmä pyytää sinua ensin rekisteröitymään, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/622618/fi_FI