Parturi-kampaaja Kangasala, Suomen Henkilöstöasiantuntijat Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 10.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakasyrityksellemme Kangasalle parturi-kampaajaa. Tarjolla on joustavasti töitä joko osa-aikaisella tai kokoaikaisella työsopimuksella. Voit työskennellä joko sopimusyrittäjänä tai palkkatyössä.
Etsimme tekijää kenellä pysyy sakset kädessä ja hymy huulilla vauhdikkaammassakin menossa! Toivomme, että olet luotettava ja joustava työntekijä, joka kykenee niin tiimityöhön kuin itsenäiseenkin työskentelyyn. Edellytämme hakijoilta suomenkielen taitoa. Hakijalla tulee olla alan koulutus ja työkokemus hiusalalta sekä monipuolisista värjäys- ja leikkaustekniikoista katsotaan eduksi.
Asiakasyrityksen kautta voit hyödyntää valmiiksi olemassa olevaa asiakaskuntaa ja liittyä osaksi työyhteisöä, jossa viihtyminen on tärkeää. Käyttöösi saat laadukkaat työtarvikkeet, viihtyisän ja inspiroivan työympäristön. Lisäksi pääset kehittämään taitojasi koulutuksissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Emilia Huotari
emilia.huotari@henkilostoasiantuntijat.fi

Suomen Henkilöstöasiantuntijat Oy on keskisuomalainen henkilöstöpalvelualan yritys. Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointiratkaisut sekä työllistämisen asiantuntijapalvelut.Olemme reilu ja omista työntekijöistämme huolehtiva henkilöstöpalveluyritys. Työterveyden ja lakisääteisten vakuutusten lisäksi olet meidän kauttamme vakuutettu myös vapaa-ajalla. Maksamme sinulle aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan lomarahoineen ja mahdollisine sairaspäivärahoineen.Työntekijämme ovat vakuutettuja Fenniassa ja työterveys hoidettu Työterveys Laineen kautta.Voit tehdä meillä töitä keikkaluontaisesti, määräaikaisesti tai vakituisesti. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia eri alan osaajia, joilla on osaamista ja halua tehdä töitä. Tule meille töihin!Lisätietoa meistä kotisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa:https://henkilostoasiantuntijat.fi/https://www.facebook.com/henkilostoasiantuntijat/https://www.instagram.com/henkilostoasiantuntijat/https://twitter.com/henkilostoasiat/https://www.linkedin.com/company/suomen-henkilostoasiantuntijat-oy/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://henkilostoasiantuntijat.fi/tyopaikat/?rmpage=job&rmjob=615&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol