Laitoshuoltaja, Mynämäen kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 21.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Mynämäen kunta hakee määräaikaista laitoshuoltajaa työsuhteeseen 7.1.2025 - 5.1.2027.

Puhtaanapitopalvelut huolehtii kunnan omistamien kiinteistöjen, kuten koulujen, päiväkotien, liikuntatilojen, kirjaston ja toimistotilojen puhtaudesta Mynämäen kunnan alueella.

Työaika on 38,25 tuntia viikossa. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti kello 6.00 - 18.00 välille ja viikonloput ovat vapaat.

Laitoshuoltajan työtehtäviin kuuluu ylläpito- ja perussiivoustöitä käsi- ja konemenetelmin nykyaikaisilla työvälineillä.

Edellytämme hakijalta aiempaa työkokemusta siivoustöistä. Arvostamme alan ammatillisen tutkinnon ja hygieniapassin suorittamista. Ellei sinulla ole vielä puhdistuspalvelualan koulutusta, voit kouluttautua oppisopimuksella työn ohessa.

Asiakaspalvelutilanteissa ja työyhteisössä toimiminen edellyttää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Toimen hoitaminen vaatii itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta kehittyä ammatillisesti.

Palkkaus ja muut toimet ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Laitoshuoltajan tehtäväkohtainen kuukausipalkka on Mynämäen kunnalla 2 232,44 euroa. Mynämäen kunta maksaa KVTES:in mukaan henkilöstölleen työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksen määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %.

Toimen täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.

Mynämäen kunta on savuton työpaikka.

Mynämäen kunta tarjoaa henkilöstölleen henkilöstöetuna mm. maksuttomia liikuntavuoroja uimahallilla ja kunnan kuntosaleilla, hyvän ja toimivan työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuurietuja (Smartum) sekä polkupyöräedun.

Hakemukset Kuntarekry.fi-palvelun kautta (työavain 622472) viimeistään 21.10.2024 kello 12.00.

Hakijan tulee esittää mahdollisessa haastattelussa työ- ja tutkintotodistukset.

Lisätietoja työpaikasta antaa siivoustyönohjaaja Jenni Hakala puh. 044 435 6692.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/622472/fi_FI