Vastaava ohjaaja, vaativat vammaispalvelut, Parai, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 10.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vastaavana ohjaajana olet osa asiantuntija- ja kehittämiskeskusta (EUC), joka on Varhan vaativien vammaispalvelujen asiantuntijayksikkö. Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan työpaikan vaativissa vammaispalveluissa ruotsinkielisessä Suomessa.

Palvelumme lähtee sosiaalipedagogisesta ja henkilökeskeisestä lähestymistavasta, jonka keskiössä on yksilö. Palvelumme tavoitteena on kehittää ja tukea palvelunsaajan osallisuutta ja itsemääräämistä tavoitteena edistää palvelunsaajan ja hänen verkostonsa sujuvaa arkea ja hyvää elämää.

Vastaavana ohjaajana sinulla on monipuolinen ja vaihteleva toimenkuva, osallistut niin hoitotyöhön kuin hallinnollisten ja sosiaalipedagogisten tehtävien koordinointiin ja toteuttamiseen.

Hallinnollisissa työtehtävissä olet osa johtamista ja koordinoit tehtävätiimien johtamista ja vastaat niin henkilöstöstä kuin sopimusasioista sekä toteutussuunnitelmien laatimisesta. Sosiaalipedagogisten työtehtävien puitteissa ohjaat sosiaalipedagogista työtä yksikössä asiantuntijoiden tuella. Koordinoit ja kehität toimintaamme alueellasi ja vastaat kognitiivisten tukimenetelmien toteuttamisesta ja pedagogisten apuvälineiden käytöstä. Työskentelet tarjotaksesi palvelunsaajille mahdollisuuden mielekkääseen ja kannustavaan työllistymiseen ja tuet muuta tiimiä sosiaalipedagogisessa työssä sekä neuvot ja opastat.

Vastaava ohjaaja on osa johtamista ja tekee tiivistä yhteistyötä palveluvastaavan ja vastaavan sairaanhoitajan kanssa. Vastaavana ohjaajana toimit myös palveluvastaavan sijaisena. Työskentelemme yhdessä moniammatillisessa tiimissä ja tuemme toisiamme. Työ on jäsenneltyä, vaihtelevaa ja haastavaa.

Vastaavan ohjaajan kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaalialan ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi AMK) tai ylempi korkeakoulututkinto sekä oikeus harjoittaa sosiaalihuollon ammattihenkilön ammattia.

Hyvä ruotsin kielen taito ja tyydyttävä suomen kielen taito vaaditaan.

Haemme sinua, joka olet ennakkoluuloton, aloitteellinen ja vastuullinen ja jolla on sitoutuminen erityistä tukea tarvitseviin ihmisiin. Toivomme myös, että sinulla on helppo tehdä yhteistyötä, mutta itsenäisestä työskentelystä ei myöskään ole sinulle huolta. Pidämme erittäin tärkeänä henkilökohtaista sopivuutta.

KUR-Kojan sijaitsee Kirjalassa, luonnonkauniilla ja rauhallisella alueella, noin kymmenen kilometrin päässä Paraisten keskustasta. Meille on säännölliset bussiyhteydet sekä Turusta että Paraisilta.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi sinulla on mahdollisuus saada erilaisia lisiä, esim. työkokemuslisä (3-8%). Työkokemuslisää maksetaan hyväksi laskettujen työvuosien perusteella ja mukaan lasketaan myös muilla työnantajilla tehty saman alan työ. Jos sinulla on hyväksi luettavaa työkokemusta yli 15 vuotta, voit nopeastikin ansaita lomaa korkeimman taulukon mukaan eli jopa 38 päivää vuodessa, joka tarkoittaa 7,5 viikkoa lomaa vuodessa.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-954-24/fi_FI