Informaatikko, Kirjasto, hakeutuvat palvelut, Turun kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 10.10.2024
  • Palkkaus: 2830,00€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Informaatikko vastaa lasten lukutaitotyön koordinaatiosta sekä siihen liittyvän toiminnan kehittämisestä. Hän työskentelee verkostoissa, tekee laajasti yhteistyötä niin kaupungin sisällä kuin sen ulkopuolellakin, esimerkiksi koulujen kanssa. Informaatikon tehtävänä on huomioida erityisesti haavoittuvassa asemassa olevien lasten lukutaidon tukeminen. Tehtävässä tehdään monimuotoista asiakaspalvelua ja informaatikko toimii lasten tiimin tiiminvetäjän sijaisena. Työ sisältää ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Informaatikon tehtävän hakuaikaa jatketaan tällä ilmoituksella, ensimmäisen hakukierroksen hakemukset huomioidaan valintaa tehtäessä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen (35 ov) laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Työ edellyttää ratkaisukeskeistä tiimityöntekijää, joka työskentelee itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Löytyyhän sinulta aitoa innostusta ja luovaa otetta lasten kanssa työskentelyyn. Kirjavinkkaus on sinulle tuttua toimintaa.

Arvostamme kokemusta ryhmien vetämisestä, lasten kanssa työskentelystä sekä verkostojen luomisesta.

Meillä on idearikas tiimi, jossa luovuutesi pääsee esiin! Viihtyisä työpaikka Turun sydämessä, Aurajoen rannalla inspiroi ja innostaa tekemään uutta. Informaatikkona olet oman työsi paras asiantuntija, joka pääsee kehittämään palveluja lasten parhaaksi.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TKU00-44-91-24/fi_FI