Varastotyöntekijä, Biisoni Pohjanmaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme motivoitunutta ja reipasta varastotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Tämä on erinomainen mahdollisuus liittyä ammattitaitoiseen tiimiin ja kehittyä alan ammattilaisena! Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta, älä epäröi - lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan ripeästi.

Työnkuvaus:

Varastotyöntekijänä pääset hoitamaan monipuolisia sisäisen logistiikan tehtäviä. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu materiaalien keräily varastosta eri työpisteille sekä trukin ajaminen tuotteiden siirtämisessä ja nostamisessa. Varaston hallinnan yhteydessä seuraat ja päivität varastotietoja, ja käytät säännöllisesti ERP-toiminnanohjausjärjestelmää, joten aiempi kokemus sen käytöstä on merkittävä etu.

Työ on vakituinen ja päivätyö, jossa työajat sijoittuvat arkisin klo 6.00 / 7.00 - 14.30 / 15.30 välille. Näin iltapäivät ja illat jäävät vapaaksi, jolloin voit nauttia vapaa-ajasta.

Mitä odotamme sinulta:

Toivomme sinulta positiivista ja aikaansaavaa asennetta sekä kykyä hoitaa tehtävät tarkasti ja huolellisesti. Aikaisempi kokemus trukin ajamisesta on tarpeen, sillä tulet käyttämään trukkia säännöllisesti työtehtävissäsi. Lisäksi odotamme, että olet käyttänyt ERP-toiminnanohjausjärjestelmää ja pystyt sujuvasti hyödyntämään sitä päivittäisessä työssäsi.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme vakituisen työpaikan ja mahdollisuuden työskennellä osana välittävää ja ammattitaitoista työyhteisöä, jossa sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittää osaamistasi. Palkkaus on teknologiateollisuuden TES:in mukainen, ja määräytyy aiemman työkokemuksesi mukaan.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde solmitaan Biisoni Pohjanmaa Oy kanssa.

Kiinnostuitko?

Mahtavaa! Haluamme ehdottomasti kuulla sinusta. Lähetä hakemuksesi linkin kautta viimeistään 13.10.2024. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy. Lisätietoa tehtävästä saat Susannalta Biisonilta, p. 0504714129, susanna.tallbacka@biisoni.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.biisoni.fi/jobs/5014845-varastotyontekija-vakituiseen-tyosuhteeseen