After Sales Engineer, loistoristeilijöiden cateri, Mentek Advisors Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 9.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
SeaKing on yritys, joka suunnittelee, toimittaa ja asentaa huipputason catering-järjestelmiä loistoristeilijöihin. Osaamisemme perustuu pitkäaikaiseen kokemukseemme ja syvälliseen ymmärrykseen risteilyalusten catering-toiminnoista. Toimitamme viimeisintä teknologiaa sisältäviä laitekokonaisuuksia, jotka räätälöidään aina asiakkaiden tarpeiden mukaan. Keskitymme ratkaisuissamme toimivuuteen, tilankäyttöön, energiankulutukseen, turvallisuuteen ja elinkaarikustannuksiin maksimoidaksemme catering toimintojen tehokkuuden.

Olemme kilpailukykyinen ja luotettava kumppani, joka sijaitsee lähellä omistajia ja telakoita. Meillä on toimintaa Suomessa, Saksassa, Ranskassa, Italiassa ja USA:ssa. Tuotantolaitoksemme on Puolassa sekä pieni toimisto ja workshop Yhdysvalloissa, pääkonttorimme on Sveitsissä. SeaKing on ollut yhtäjaksoisesti globaali markkinajohtaja jo yli 30 vuoden ajan. Asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme ovat kaikki tunnetuimmat varustamot ja telakat ympäri maailman.

Lue meistä lisää: www.seaking.net

Oletko teknistä ymmärrystä omaava jälkimarkkinoinnin osaaja tai sellaiseksi haluava? Meillä on sinulle Helsingin Pitäjänmäessä tarjolla asiantuntijarooli mielenkiintoisessa kansainvälisessä toimintaympäristössä ja alansa huippuosaajien tiimissä. Tule rakentamaan pitkä ja monipuolinen ura kanssamme, step on board!

After Sales Engineer, loistoristeilijöiden catering -ratkaisut

After Sales Engineerin roolissa pääset työskentelemään monipuolisessa ja vauhdikkaassa jälkimarkkinointitiimissämme seitsemän tulevan kollegasi kanssa. Tehtävämme on huolehtia loistoristeilijöille toimitettavien catering ratkaisujen takuuasioista sekä teknisten dokumenttien koostamisesta. Käsittelemme mm. asiakkaiden reklamaatiot, organisoimme takuunalaiset varaosat alukselle, organisoimme huollot sekä keräämme asiakkaalle teknisen dokumentaation. Catering -ratkaisuun tyypillisesti sisältyy ruoan säilytykseen, valmistukseen ja käsittelyyn sekä astioiden varastointiin ja pesuun liittyviä tiloja laitteistoineen. Ratkaisut sisältävät niin sähkötekniikkaa, jäädytys- ja LVI-tekniikkaa kuin mekaniikkaakin. Tiimin sisällä vastuut on jaettu asiakastelakoittain, joita on Suomessa, Saksassa, Italiassa ja Ranskassa

Mitä työtehtäväsi pitävät sisällään?
- Reklamaatioiden käsittely ja reklamaation sisällön analysointi ja takuunmukaisuuden arviointi päätöksineen ja raportointeineen
- Takuunalaisten varaosien, toimitusten ja asennusten organisointi ja toteutumisen varmistaminen. Välillä myös itse paikan päällä käyden
- Teknisen dokumentaation koostaminen toimitusprojekteihin liittyen ja materiaalin toimittaminen asiakkaalle (mm. laitemanuaalit, varaosalistat, sähkö- ja muu tekniset kuvat)
- Täydennystilausten ja -toimitusten organisointi vaurioituneiden tai kadonneiden laitteiden / rakenteiden osalta aluksen rakennusvaiheessa
- Laadunvalvontaprosesseihin osallistuminen ja laatuongelmien tunnistaminen ja korjaaminen
- Aktiivinen yhteistyö sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa (laitetoimittajat, asennusyritykset, telakat ja varustamot)

Millaista osaajaa etsimme? Toivomme sinulta teknisen alan koulutusta (esim. AMK ins.) tai työkokemuksen kautta hankittua vastaavaa osaamista. Tehtävässä menestymistä edesauttaa kokemus työskentelystä sähkö- tai kylmäteknisten ratkaisujen parissa. Luonnollisesti myös laivateollisuuden tuntemus on eduksi. Tärkeintä on kuitenkin hyvät valmiudet kehittyä teknisen jälkimarkkinoinnin työtehtävissä. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä jonkin verran matkustusvalmiutta.

Kykenet itsenäiseen työhön ja työskentelytavoiltasi olet järjestelmällinen ja tarkka. Tartut työtehtäviisi proaktiivisesti ja kannat oma-aloitteisesti vastuun asioiden loppuun saattamisesta. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja kommunikoit sidosryhmiesi kanssa reippaalla asenteella. Olet tottunut organisoimaan asioita ja kykenet itsenäiseen päätöksentekoon. Langat pysyvät käsissäsi kiireenkin keskellä. Olet aktiivinen työyhteisömme jäsen ja hyvällä tiimihengellä autamme toisiamme menestymään tehtävissämme.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, vapautta ja vastuuta sopivassa suhteessa, osaavan työyhteisön. Meillä on myös hyvät työsuhde-edut, katso listaus alta.

Etuja, joita tarjoamme työntekijöillemme:
- Perustasoa kattavamman työterveyshuollon
- Lounasedun
- Liikunta- ja kulttuuriedun
- Etuja silmälasien hankintaan ja hammashuoltoon
- Muutamia ylimääräisiä palkallisia vapaapäiviä esim. joulun ja arkipyhien yhteydessä
- Henkilöstötapahtumat ja -juhlat

Tiedustelut ja hakuohjeet:
Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae tehtävään Hae-nappia klikkaamalla. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mentek.fi/avoimet-tyopaikat/after-sales-engineer/