Lähihoitaja, Amandantien asumispalvelut, Kirkkonu, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 9.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tervetuloa töihin Amandantien asumispalveluihin!

Tarjoamme ympärivuorokautista asumista kehitysvammaisille asiakkaille Kirkkonummella ja haemme nyt lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ on pääsääntöisesti yötyötä. Yöaikaan vastaat asiakkaiden perustarpeista, turvallisuudesta ja lääkehoidosta. Yötyö edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä edellytetään voimassa olevia lääkelupia. Lääkehoidon osaaminen varmistetaan LOVe lääkehoidon tentillä ja käytännön osaamisen näytöillä.

Amandantien asumispalvelut koostuu kahdesta ryhmäkodista ja rivitaloasunnoista, yhteensä meillä on 20 asiakaspaikkaa. Ohjaajan työnkuvaan kuuluu asiakkaiden tukeminen ja auttaminen arjessa asiakkaan itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Sinut perehdytetään tehtävään ja tukenasi toimii osaava ja ammattitaitoinen tiimi.

Hakuprosessi ja valinnat käynnistetään jo hakuaikana, olethan nopea!

Työpaikan nimi: Amandantien asumispalvelut
Osoite: Amandantie 11, 02400 Kirkkonummi.
Työaika: 114,45 h / 3 viikkoa. Jaksotyö /pääsääntöisesti yötyötä.
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä.
Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Arvostamme autismityön osaamista ja vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien tuntemusta.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Lisäksi pääset kehittämään omaa osaamistasi Eduhousen ja Oppiportin maksuttomien verkkokoulutusten tarjonnan avulla.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-06-180-24/fi_FI