Customer Success, Värväämö Group Oy, Värväämö Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 25.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Citywork Group Oy:n kuuluvat Tiitus Group Oy, Sarkain Oy, Citywork Avustajapalvelut Oy ja Värväämö Group Oy. Koko konsernin liikevaihto tulee olemaan tänä vuonna yli 30 M€. Jokainen yhtiö toimii omanaan, kuitenkin hyödyntäen toinen toisiaan.

Haluatko olla mukana rakentamassa parempaa työelämäyhteistyötä koulutusorganisaatioiden ja työelämän kanssa? Tule osaksi Tiitus Groupin pientä ja kasvavaa tiimiä Customer Success -roolissa!
Oletko asiakaslähtöinen tiimipelaaja, jolla on intohimo auttaa asiakkaita menestymään? Etsimme joukkoomme henkilöä, joka tulee vahvistamaan yhteydenpitoa asiakkaisiin ja varmistamaan asiakassuhteiden jatkumisen ja kehittymisen.

Rooli ja vastuualueet: Customer Success roolissa vastaat ensisijaisesti asiakaskokemuksesta, auttaen asiakkaitamme saamaan parhaan mahdollisen hyödyn ratkaisuistamme. Tehtäviisi kuuluu:
Asiakaspalvelu ja tekninen tuki: Autat asiakkaitamme ratkaisemaan ongelmia ja vastaamaan heidän kysymyksiinsä ripeästi.
Käyttöönotot: Ohjaat asiakkaita uusien järjestelmiemme käyttöönotossa ja varmistat, että he osaavat hyödyntää tuotteitamme tehokkaasti.
Lisäkoulutusten myynti: Tunnistat lisäkoulutuksen ja muiden palveluiden tarpeen ja autat asiakkaita löytämään heille parhaat ratkaisut.
Ohjeiden ja vinkkien hallinta: Laadit ja päivität ohjeita ja vinkkejä, jotta asiakkaamme voivat hyödyntää tuotteitamme mahdollisimman sujuvasti.
Nykyisten asiakkuuksien hallinta ja sopimusten uusiminen: Pidät huolen asiakkaistamme ja varmistat, että heidän sopimuksensa uusitaan ja yhteistyö jatkuu menestyksekkäästi.
Uusasiakashankinta: Olet myös yhteydessä uusiin potentiaalisiin asiakkaisiin vaikka pääpaino on nykyisten asiakkaiden parissa.

Mitä odotamme sinulta:
Erinomaisia viestintätaitoja ja asiakaslähtöistä asennetta
Kokemusta asiakaspalvelusta/myynnistä ja/tai Customer Success -tehtävistä
Kykyä oppia nopeasti uusia järjestelmiä
Myyntihenkisyyttä ja taitoa tunnistaa asiakkaan tarpeet
Mitä tarjoamme sinulle:
Mahdollisuuden työskennellä innovatiivisessa ja kasvavassa yrityksessä
Monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät
Mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja kasvattaa osaamistasi
Mukavan ja kannustavan työympäristön
Kilpailukykyisen palkkauksen
Mahdollisuus työskennellä hybridi mallilla

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV joko Värväämön kotisivujen kautta tai suoraan sähköpostitse osoitteeseen niklas.litmala@tiitus.fi .

Tiitus Group Oy on työelämäyhteistyöhön liittyviä ratkaisuja tarjoava yritys, joka auttaa opiskelijoita, oppilaitoksia ja työnantajia kohtaamaan. Liity joukkoomme ja ole mukana rakentamassa tulevaisuuden työelämää!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://app.varvaamo.fi/varvaamo/jobs/13472577/application/basic