Vanhempi harjoitusmestari (kurssinjohtaja ja koul, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2024
  • Hae viimeistään 9.10.2024
  • Palkkaus: 3776,40€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule osaksi Helsingin Pelastuskoulun huippuosaavaa tiimiä, jossa kaveria ei jätetä ja töitä tehdään hyvällä sykkeellä sekä ammattitaitoisella otteella!

Tehtävä alkaa syksyllä 2024, ja kyseessä on määräaikainen virka, joka kestää 31.12.2026 asti. Tehtävän alussa pääpaino on ruotsinkielisen pelastajakoulutuksen opetuksen kokonaissuunnittelussa ja materiaalin laadinnassa.

Haemme ruotsinkieliseen pelastajakoulutukseen henkilöä, jonka tehtäviin kuuluu ruotsinkielisen koulutuksen suunnittelu kokonaisuudessaan, toteutus- ja kehittämistyö sekä ruotsinkielisen opetusmateriaalin valmistelutyö, opiskelijoiden opetus- ja ohjaustyö, arviointitehtävät sekä ruotsinkielisen kurssin kurssinjohtajuus syksystä 2025. Lisäksi vanhempi harjoitusmestari osallistuu aktiivisesti työelämäyhteistyön kehittämiseen.

Vanhempi harjoitusmestari/opettaja toimii tiimin jäsenenä huolehtien opiskelijoiden ohjauksesta ja opintojen toteutuksesta yhdessä niin tiimiläisten kuin moniammatillisen henkilöstön kanssa. Lisäksi harjoitusmestari toimii kurssin johtajana, vastaten opetuskokonaisuuden suunnittelusta, opiskelijoiden henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmista sekä opintojen etenemisen ohjauksesta ja tukemisesta. Työssä onnistuminen vaatii kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia, suunnittelu- ja organisointikykyä sekä positiivista työotetta. Olet innostunut työstäsi, omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot, ollen samalla ratkaisuhakuinen sekä asiakaslähtöinen tiimipelaaja. Aikaisempi kouluttajakokemus sekä monipuolinen pelastusalan tuntemus ja työkokemus ovat vahvuuksiasi. Työ on erittäin käytännönläheistä, ja innovatiivinen oppimisympäristön käyttö sekä opetuksen toteutukseen liittyvät ideat ovat tervetulleita!

Viran kelpoisuusehtona on pelastusalan alipäällystö- tai päällystötutkinto.

Lisäksi tehtävässä edellytetään ruotsin ja suomen kielen hyvää suullista sekä kirjallista taitoa, tiimityötaitoja, innostunutta ja joustavaa työotetta sekä digiosaamista. Edellytämme myös vähintään viiden (5) vuoden työkokemusta pelastusalalta ja perehtyneisyyttä pelastusalaan yleensä sekä pelastajan ammatin perusteellista tuntemusta.

Katsomme eduksi:

- tietoteknisen osaamisen sekä keskeisten sovellusten hallinnan (MS365: Word, PP, Excel, Teams, Outlook sekä Wilma -ohjelmisto)
- Moodle -oppimisympäristön käyttökokemuksen
- suoritut ammatillisen opettajan pedagogiset opinnot

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan syksyllä 2024. Virka on määräaikainen ja kestää 31.12.2026 asti. Ennen viran alkamista tehtävään valitun tulee toimittaa työterveyshuollon lausunto tehtävään soveltuvuudesta ja antaa suostumus turvallisuusselvityksen tekemiseen. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika ja noudatetaan HYVTES:n teknisen alan liitteen 7 mukaista virka- ja työehtosopimusta. Työssä on liukuva toimistotyöaika 36 tuntia 15 minuuttia.

Miksi Pelastuskouluun?

Helsingin Pelastuskoulu on pieni ja yhteisöllinen oppilaitos, jossa opettajien, kouluttajien ja opiskelijoiden välinen yhteistyö on tiivistä sekä lämminhenkistä. Edellytykset huomioida opiskelijoiden yksilölliset tarpeet ovat hyvät ja koko henkilöstö on sitoutunut yhteiseen päämäärään, jossa opiskelijoita tuetaan vahvasti, kannustavassa sekä monipuolisessa oppimisympäristössä kohti pelastajan ammattiin valmistumista. "Pekolaisuus" pitääkin sisällään hyvinvoivan työyhteisön, jossa huumorintajulle sekä inhimillisyydelle on sijansa. Helsingin kaupungin työntekijänä saat käyttöösi Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut, jotka tukevat työmatkustamista, hyvinvointia sekä tarjoaa henkilöstöetuina alennuksia mm. liikuntapalveluista sekä henkilöstökassan palveluita. Uudelle työntekijällemme annamme tietysti perehdytystä tehtävän hoitoon sekä toimintaympäristöömme.

Kiinnostuitko tehtävästä ja työskentelystä kansamme Helsingin Pelastuskoulussa? Mahtavaa! Haluamme kuulla sinusta lisää, joten jätäthän hakemuksesi viimeistään 9.10.2024 klo 16.00. Kutsumme hakemusten perusteella osan hakijoista etänä pidettävään ryhmähaastatteluun (Teams) 11.10.2024.

Näin haet tehtävään:

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Helsingin kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Täytä työnhakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä. Lisäksi mahdolliset hakemuksen liitteet tulevat esihenkilön saataville vasta haastatteluvaiheessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/SOTEPE-05-49-24