MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, Lemonsoft Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Vahvistamme myyntiorganisaatiotamme ja haemme tuloshakuista myyntipäällikköä energiseen Financial & Transactions -myyntitiimiimme. Tehtävänäsi on Lemonsoft-tuoteperheen myynti laajalle kohderyhmälle pääpainon ollessa talousjohtamisen Finazilla-ratkaisun myymisessä talousjohdon ammattilaisille. Tulet vastaamaan pääosin uusasiakashankinnasta sekä jossain määrin nykyasiakkuuksien kehittämisestä.

Sinulla on aito kiinnostus ja palo myyntityötä kohtaan, sekä ennen kaikkea aitoa halua auttaa asiakkaita kehittämään liiketoimintaprosessejaan. Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on kokemusta ja onnistumisia SaaS-liiketoiminnasta ja ohjelmistojen myynnistä. Ammattitaitoiseen ja iloiseen myyntitiimiimme sopii erinomaisesti oma-aloitteinen, innovatiivinen, aikaansaava ja tuloshakuinen henkilö. Meillä menestyy sellainen myyjä, jolla on rohkeutta aloittaa, ylläpitää ja päättää myynnillisiä keskusteluita.

Etsimällämme henkilöllä on
 kokemusta SaaS-järjestelmien ratkaisumyynnistä
 myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä
 ratkaisunhakukykyä ja innovatiivisuutta
 kielitaitoa, suomi, englanti (ruotsin kieli katsotaan eduksi)

Lisäksi odotamme, että ymmärrät oman merkityksellisen paikkasi osana erinomaista asiakaskokemusta. Meille on ykkösasia, että jokaisen työntekijän arjen valintoja ohjaa asiakkaan etu. Vaalimme hyvää työilmapiiriä, josta jokaisella työntekijällä on oma vastuunsa. Odotamme, että tuot omalta osaltasi lisää hyvää fiilistä yhteisöömme.

Tiedämme tarkalleen, minkälaiselle yritykselle ja minkälaiselle henkilölle Finazillaa kannattaa myydä. Lisäksi tiedämme tarkalleen, kuinka pystymme helpottamaan asiakkaan elämää. Finazillan myyntiprosessin pituus on juuri sopiva. Ahkeralla työllä voit tehdä useamman kaupan kuussa, eli myyntikeissit eivät ole ikuisuusprojekteja. Toisaalta pääset tekemään asiantuntijamyyntiä, jossa kaupat eivät synny yhdellä puhelulla.

Tarjoamme sinulle paikan digitalisaation etujoukoissa sekä näköalapaikan voimakkaasti kasvavassa ohjelmistotalossa hyvine henkilöstöetuineen. Panostamme työntekijäkokemuksen kehittämiseen, sillä työntekijöidemme viihtyvyys on meille ensiarvoisen tärkeää

Lisätietoja tehtävästä antaa Lemonsoft Oyj:n Financial & Transactions -tiimin esihenkilö Anssi Köykkä-Luopa, p. 0400 318048 tai anssi.koykka-luopa@lemonsoft.fi

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen PeopleOps Manager Mari Alahuhtalalle rekry@lemonsoft.fi 6.10.2024 mennessä. Laitathan sähköpostin aiheeksi "Myyntipäällikkö".

Pidämme tietosuojaasi ensiarvoisen tärkeänä. Työnhakijan tietosuojaselosteessa osoitteessa https://www.lemonsoft.fi/tietosuojaseloste/ kerromme, miten ja minkä vuoksi keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi sekä mitä henkilötietoja koskevia oikeuksia sinulla on. Huomioithan, että hakemuksen lähettämisellä hyväksyt tietosuojaselosteemme sisällön ja ehdot

Lemonsoft Oyj on kasvava suomalainen SaaS-ohjelmistoyhtiö, joka suunnittelee, kehittää ja myy toiminnanohjausjärjestelmiä (ERP). Keskitymme tarjoamaan ratkaisuja pääasiassa pienille ja keskisuurille yrityksille. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Vaasassa, Turussa, Tampereella, Joensuussa, Kouvolassa, Jyväskylässä ja Oulussa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.lemonsoft.fi/tyopaikat/myyntipaallikko-financial-transactions/?_gl=1*1kh45au*_up*MQ..*_ga*MTAyMzcwMzU1Ni4xNzI3MTAyMTU0*_ga_Z4MM7T26GQ*MTcyNzEwMjE1My4xLjEuMTcyNzEwMjE1OS4wLjAuMA..