Kunnossapitotyöntekijä, Henkilöstöliiga Pirkanmaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kymppi-Maukkaat Oy valmistaa ruokaa suomalaiseen makuun omassa tehtaassa Akaassa. Olemme osa Laihian Mallas -konsernia, joka on 1910 perustettu perheyhtiö. Käytössämme on sertifioitu FSSC 22000 (Food Safety System Certificate) -elintarviketurvallisuusjärjestelmä.

Tuotteistamme tunnetuin on Kymppi-Mämmi. Lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. laatikkoruoat ja juures- ja kasvissoseet, leivonnaispakasteet, säilykkeet, kastiketiivisteet sekä kuivaherneet. Tehtaassamme valmistetaan oman Kymppi-brändin lisäksi private label- ja alihankintatuotteita sekä vähittäiskauppaan että HoReCa-sektorille.

Etsimme nyt Kymppi-Maukkaille vakituiseen työsuhteeseen Toijalaan kunnossapitotyöntekijää!

Tässä työssä toimit osana tehtaan kunnossapitotiimiä. Tehtäviin kuuluu koneiden ennalta tiedossa olevia kunnossapitotöitä, linjastojen purkua ja kasausta sekä vikojen etsimistä ja korjaamista. Lisäksi välillä tehdään myös kiinteistönhuoltoon liittyviä kunnossapitotöitä.

Kyseessä on keskeytyvä kolmivuorotyö ja reilu kuukauden välein on viikonloppupäivystyskierros. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, 40h/vko. Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä ja työsuhde solmitaan suoraan Kymppi-Maukkaiden kanssa.

Odotamme hakijalta ennen kaikkea aiempaa, tuoretta työkokemusta teollisuuden kunnossapitotehtävistä. Tehtävään annetaan kattava perehdytys, mutta työssä pärjäämiseen vaaditaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää ongelmanratkaisukykyä. Automaation ja mekaniikan ymmärtäminen ovat myös tässä työssä oleellisia. Lisäksi työssä vaaditaan perushyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Huomaathan, että työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on käytännössä pakollinen.

Tarjoamme:

Monipuolisen työn elintarviketeollisuuden kunnossapidossa
     Kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen
     Palkkaus elintarviketeollisuuden TES mukaan
     Smartumin liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus työsuhdepyörään
     Normaalia lakisääteistä ennaltaehkäisevää työterveyshuoltoa kattavammat palvelut

Hakuaika päättyy 6.10. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä yhteystietosi helposti parissa minuutissa, niin olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä.

Aikataulusyistä pyydämme kaikki yhteydenotot Henkilöstöliigalle. Lisätietoja tehtävästä antaa Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi.

Huomaathan: Tämä on suorarekrytointi, jossa rekrytointia hallinnoi Henkilöstöliiga, mutta työsopimus solmitaan suoraan rekrytoivan yrityksen kanssa.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/22654762