Sähkösuunnittelija, Academic Work Consulting Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 23.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakkaallemme Hevtec Oy:lle sähkösuunnittelijaa liittymään osaksi tiimiä, joka keskittyy liikkuvien työkoneiden sähköisen voimalinjan suunnitteluun. Tehtävässä menestyäksesi voit olla jo kokeneempi osaaja tai uraa aloitteleva tekijä, joka palaa halusta näyttää potentiaalinsa ja kehittää itseään ammattitaitoisen tiimin tukemana. Mikäli mielenkiintosi heräsi, lue alta lisää ja hae tehtävää pian, sillä etenemme prosessissa heti sopivien hakijoiden kanssa!

Tehtävänkuvaus
Sähkösuunnittelijana pääset työskentelemään alan kokeneiden ammattilaisten rinnalla ja kehittämään osaamistasi tulevaisuuden teknologioiden parissa. Hevtec tarjoaa rennon ja viihtyisän työympäristön, jossa hierarkia on matala ja hyvät kehitysmahdollisuudet.

Työtehtävät
Sähkösuunnittelijana päävastuualueesi on suunnitella sähköjärjestelmiä työkoneisiin, laatia sähköpiirustuksia sekä suunnitella johtosarjoja. Työtehtäviäsi ja vastuualueitasi voidaan räätälöidä mielenkiinnon kohteidesi ja osaamisesi perusteella. Hevtecin toimisto sijaitsee Vantaalla, ja he tarjoavat mahdollisuuden hybridimalliin, jossa osa työstä voidaan tehdä etänä. Hevtec toimii pääasiassa Euroopan alueella, joten satunnainen matkustaminen voi olla tarpeen.

Etsimme
Soveltuvaa insinöörikoulutusta
Kokemusta sähkösuunnitteluohjelmien, kuten Vertex, AutoCAD tai E3, käytöstä
Tehoelektroniikan, sähkömoottoreiden tai energiavarastojen tuntemus katsotaan eduksi
Asiakas- ja ratkaisukeskeistä työskentelytapaa
Sujuvia kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi
Osaamista voi hankkia opintojen, työkokemuksen tai itseopiskelun kautta.

Rekrytointiprosessimme
Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja mikäli olemme edenneet jo rekrytointiprosessissa pidemmälle, saatamme sulkea haun ennen lopullisia valintoja. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Hevtec Oy
Pääset tutustumaan Hevteciin ja lukemaan heistä lisää täältä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/j/sahkosuunnittelija-hevtec-oy-vantaa/DTKYW5?i=0