Turvallisuuskonsultti, Ramboll Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ramboll kehittää toimintaansa ja laajentaa turvallisuuden suunnittelu- ja konsultointipalveluitaan. Haemme kasvavaan joukkoomme asiantuntijoita, jotka tuottavat ensiluokkaista palveluita ja lisäarvoa asiakkaillemme tuomalla esiin turvallisuusnäkökulmat suunnitteluprojekteissa.

Etsimme turvallisuuskonsulttia turvasuunnittelu ja -konsultointitehtäviin ratkaisemaan kanssamme näitä asiakkaidemme haasteita.

Uusi tehtäväsi ja tiimisi

Turvallisuuskonsulttina toimit meillä suunnittelu- ja konsultointitehtävissä haastavissa ja monipuolisissa turvallisuuden kehittämishankkeissa yhdessä alan johtavista asiantuntijoista koostuvan projektitiimin kanssa. Työtehtävissäsi olet mukana kehittämässä yhteiskunnan ja sen toimivuuden kannalta merkittävien toimintojen, kuten terveydenhuollon, kriittisen infran ja muun huoltovarmuuden alaisten kohteiden (raskaanteollisuus, tuotantolaitokset ja logistiikkakeskittymät) teknistä turvallisuutta ja turvallisuuskulttuuria.

Tulevassa roolissasi olet mukana vaikuttamassa arvorakentamiskohteiden, suojeltujen rakennusten, toimisto-, hotelli-, asunto- ja liikerakennusten, teollisuus- ja tuotantolaitosten sekä julkisen sektorin projektien turvallisuusnäkökulmiin Suomessa sekä ulkomailla. Tuotamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua sisältäen palveluiden ja järjestelmien suunnittelua, hankintaa ja valvontaa. Tehtävänkuvasi ja vastuusi tarkennetaan rekrytointiprosessin aikana kokemuksesi, osaamisesi, tavoitteidesi ja toiveidesi mukaisesti. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme edistävät kestävää kehitystä koko yhteiskunnassa.

Turvallisuuskonsulttina sinä...

-Luot positiivista ilmapiiriä projektitiimiin ja asiakkaisiin reippaalla ja reilulla asenteellasi
-Sitoudut laadukkaan lopputuloksen tekemiseen
-Toimit yhteistyössä muiden suunnittelualojen kanssa
-Olet tarvittaessa itseohjautuva, työskentelet projektiryhmän osana ja toimit tarvittaessa projektipäällikkönä omissa projekteissasi
-Laadit hankintamateriaaleja ja suunnitelmia nykyaikaisilla suunnitteluohjelmistoilla asiakasprojekteihin
-Vastaat sinulle osoitettujen asiakkuuksien hoidosta ja vastaat niissä projekti, asiakas- ja tarjoustoiminnasta

Tietoja sinusta

Tuemme aktiivisesti työntekijöitämme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi, jotta pääset kasvamaan osana yrityksemme menestymistä.

Avoimen tehtävän osalta arvostamme:

-Odotamme sinulta innovatiivista ja luovaa ongelmanratkaisukykyä, sillä meille mikään visio tai suunnitelma ei ole mahdoton
-Haluat oppia ja omaksua uusia tietoja ja taitoja, sekä sinulla jopa lapsellista on mielenkiintoa ja kehittymisen halua turvallisuuden kehittämistä kohtaan
-Omaat intohimoa tieto- ja kyberturvallisuuteen, sekä tietoverkkojen toimintaan, niin pilvialustoilla, kuin paikallisissa järjestelmissä
-Alalle soveltuvaa koulutusta tekniseltä- tai turvallisuuden alalta (TVEAT, AMK, YAMK, INS, DI tai vastaava)
-Turvallisuuteen (security) liittyvää työkokemusta (esimerkiksi vartiointiala, muu viranomaistoiminta, turvallisuusjärjestelmien asennus-, suunnittelu- tai pääkäyttötehtävät)
-Työkokemusta projektityöskentelystä, sekä B2B-myynnistä, asiakkuuksien hallinnasta ja liiketoiminnan kehittämisestä
-Pystyt sisäistämään SFS, IEC, EN ja ISO standardien vaatimuksia, eivätkä Katakri, VAHTI, CER ja NIS2 käsitteet ole sinulle täysin tuntemattomia
-Valmiutta matkustaa tarvittaessa Suomessa ja ulkomailla

Turvallisuuskonsulttimme työskentelevät Rambollin Suomen pääkonttorilta Espoosta käsin koko Suomeen. Tuemme myös mahdollisuutta etätyöskentelyyn sinun elämäntilanteesi sopivalla tavalla. Positioon valittava voi työskennellä myös millä tahansa Rambollin toimipisteillä Suomessa.

Mitä tarjoamme sinulle

-Laajat mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen ja kouluttautumiseen, tuemme työntekijöidemme kouluttautumista mm. lopputyön stipendeillä
-Sinua tukevat esihenkilöt, joita ohjaavat johtamisen periaatteemme
-Olemme asiantuntija organisaatio, joka kannustaa haastamaan mielipiteet, meillä ei tunneta käsitettä "väärässä oleminen"
-Ystävällisen ja ihmisläheisen työkulttuurin, jossa tulet arvostetuksi omana itsenäsi
-Parhaat mahdolliset saatavilla olevat työkalut, jotka tarvitset onnistuaksesi
-Aidon mahdollisuuden vaikuttaa yhteiskuntaamme oman työsi kautta
-Ramboll-säätiön tuen ja Rambollin vahvan arvopohjan
-Projekti- ja tulospohjaisen palkkiojärjestelmän
-SKOL-luokkiin perustuvan kilpailukykyisen palkkauksen, joka riippuu osaamisestasi, koulutuksestasi ja roolisi tuomasta vastuusta
-Kattavat henkilöstöedut mm. ateria- ja virike-etu ja työsuhdepolkupyörä

Työskentele kestävän kehityksen ytimessä Suomessa

Ramboll on globaali suunnittelu- ja konsultointiyritys. Uskomme, että kestävän muutoksen tarkoituksena on luoda maailma, jossa sekä luonto että ihmiset kukoistavat. Tämä on koko toimintamme ydin, ja sen eteen teemme töitä joka päivä. Vastuullisuus on ollut toimintaperiaatteemme perustamisesta lähtien ja avoimuus ja uteliaisuus ovat työskentelykulttuurimme kulmakiviä. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ja kestävät ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa.

Yhdenvertaisuus, monimuotoisuus ja osallisuus

Yhdenvertaisuus, monimuotoisuus ja osallisuus ovat kaiken tekemisemme ytimessä. Erilaiset kokemustaustat ja näkökulmat ovat oleellisia, kun luodaan aidosti kestäviä yhteiskuntia. Toivotamme tervetulleeksi kaikkien ehdokkaiden hakemukset esimerkiksi iästä, kansalaisuudesta, vammaisuudesta, siviilisäädystä, mahdollisesta raskaudesta tai vanhemmuudesta, rodusta, uskonnosta tai uskomuksista, sukupuolen määrittelystä ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Jos haluat keskustella mistä tahansa järjestelyistä, joita saatat tarvita hakuprosessin aikana, otathan yhteyttä meihin job.advert.accessibility@ramboll.com.

Oletko valmis liittymään joukkoomme?

Jätä hakemuksesi hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan CV:si ja kerro miksi olisit sopiva tehtävään. Etsimme sopivaa henkilö koko hakuprosessin ajan, joten jätäthän hakemuksesi viimeistään 20.10.2024.

Jos jokin asia jäi askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa mielellään turvakonsultoinnin ryhmäpäällikkö Mikko Laiso (mikko.laiso@ramboll.fi /+358 449018419).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.smartrecruiters.com/Ramboll3/744000015351275-turvallisuuskonsultti