Sales Support Specialist / Sisu Akselit Oy, Mentek Advisors Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 18.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sisu Akselit Oy on raskaiden ajoneuvojen voimansiirtoratkaisuihin erikoistunut yritys. Suunnittelemme ja valmistamme Hämeenlinnassa akselistoja ja erillisjousitettuja komponentteja kuorma-autoihin, sotilasajoneuvoihin ja kontinkäsittelylaitteisiin Sisu Axles tuotemerkillä. Olemme ratkaisutoimittaja, jonka toimintaa ohjaavat vahvasti asiakkaiden tarpeet. Meillä on kyky tarjota akselistoratkaisuja, joita muualta ei ole saatavilla. Toimitamme ratkaisujamme ympäri maailman ja niiden tueksi meillä on pitkälle erikoistunut osaava tuotekehitys tiimi sekä tehokas varaosalogistiikka. Yli 90% tuotannostamme päätyy joko suoraan tai välillisesti vientiin. Sisu Akselit Oy:n liikevaihtoennuste vuodelle 2024 on noin 27 M€ ja työllistämme 44 henkilöä näemme edessämme kasvua. Lue lisää: www.sisuaxles.com

Sisu Akselit Oy:n omistaa Marmon-konserni, joka osaltaan kuuluu Berkshire Hathawayn omistukseen. Lue lisää www.marmon.com

Oletko tottunut työskentelemään kansainvälisessä asiakasrajapinnassa ja omaatko hyvän perusymmärryksen teknisistä ratkaisuista ja komponenteista? Meillä on sinulle tarjolla mielenkiintoinen rooli After Sales-tiimissämme. Tule menestymään yhdessä kanssamme!

Sales Support Specialist

Tulet vahvistamaan kolmihenkistä After Sales -tiimiämme ja siihen liittyviä varaosatoimintoja. Tiimimme vastaa akselistoratkaisuidemme takuutoiminnoista ja varaosien myynnistä asiakkaillemme ympäri maailman. Yhdessä sidosryhmiemme kanssa huolehdimme varaosien saatavuudesta ja tehokkaasta toimituksesta. Näin varmistamme osaltamme asiakastyytyväisyyden niin OEM- kuin loppukäyttäjäasiakkaidemmekin keskuudessa.

Työtehtäviisi kuuluvat varaosakyselyihin vastaaminen, hinnoittelu, varaosiin liittyvät selvitykset ja ohjeistukset, erilaisten asiakirjojen ja vientidokumenttien koostaminen, toimitusaikojen varmistaminen sekä laskutus. Luonnollisena osana työtäsi huolehdit varaosa- ja asiakastietojen hallinnasta tietojärjestelmissämme. Osallistut tiimin jäsenenä After Sales -toimintojemme ja asiakkuuksien kehittämiseen sekä kollegoidesi työn tukemiseen. Teet aktiivista yhteistyötä hankinta- ja varastotiimimme kanssa. Hyödynnämme työssämme Lean-toiminnanohjausjärjestelmää, Aton-tuotetiedonhallintajärjestelmää ja yleisiä Office-ohjelmistoja.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja valmiuksia ymmärtää teknisiä ratkaisuja ja niihin liittyviä komponentteja. Arvostamme myös teknisten piirustusten lukutaitoa ja teknisten asioiden nopeaa omaksumiskykyä. Toivomme sinulta kokemusta kansainvälisessä työympäristössä työskentelystä teollisuuden, koneen- tai laitevalmistuksen tai ajoneuvoihin liittyvien tehtävien parissa. Mahdollinen aiempi kokemus vastaavista tehtävistä varaosa- sekä after sales toimintoihin liittyen katsotaan eduksesi. Työkielemme on englanti, joten tehtävä edellyttää suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa. Vaikka et kaikilta osin täyttäisikään toiveitamme, tutustumme mielellämme taustaasi ja haluusi oppia uutta.

Henkilönä olet organisointi- ja priorisointitaitoinen tekijä, joka tuottaa asiakkaille laadukkaita palveluja ja näkee myös varaosapalvelujen lisämyynnin mahdollisuudet asiakastilanteissa. Tartut tehtäviin ripeästi ja pidät langat käsissäsi kiireenkin keskellä. Olet palvelualtis tekijä, joka haluaa kehittyä ja kehittää tekemisen kautta. Tiimissä olet osallistuva ja tartut tarvittaessa myös ns. hands on tehtäviin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, vapautta ja vastuuta sopivassa suhteessa, osaavan työyhteisön sekä työn mielenkiintoisten tuotteiden parissa. Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuuksia kehittyä myös muihin myynnin rooleihin. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi! Täytämme paikan soveltuvan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Tiedustelut ja hakuohjeet:
Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Jätä hakemuksesi Hae-nappia klikkaamalla. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mentek.fi/avoimet-tyopaikat/sales-support-specialist/