Kiiinteistö / ulkoaluetyöntekijöitä, Leppävirta, RTK-Henkilöstöpalvelu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme kiinteistönhoidon ja ulkoalueiden ylläpidon työntekijöitä Leppävirralle!

Etsimämme henkilö on ahkera, sitoutunut ja oma-aloitteinen työntekijä. Työnkuvaan tässä tehtävässä kuuluvat vaihtelevat kiinteistönhoidon ja ulkoalueiden huoltotyöt eri vuodenaikojen mukaan, kuten lumityöt, roskien kerääminen, haravointi ynnä muut vastaavat monipuoliset työtehtävät. Työtä on tarjolla toukokuuhun 2025 saakka, mutta hyvät tekijät voivat työllistyä tähän työhön pitkäaikaisesti.

Odotamme sinulta seuraavaa:

Olet vähintään 18-vuotias ja sinulla on vähintään B-ajokortti
     Sinulla on voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturva 1 -kortit
     Kokemus tai koulutus kiinteistönhoidon alalta katsotaan eduksi
     Sujuvaa suomen kielen taitoa

Oma auto katsotaan eduksi. Työt alkavat nopealla aikataululla ja jatkuvat ainakin toukokuuhun 2025 saakka. Työajat painottuvat päivisin tehtävään työhön, mutta esimerkiksi lumityöt saattavat edellyttää työskentelyä myös muina aikoina sään mukaan. Työsopimus on määräaikainen ja työaika vaihtelee, mutta pääosin työssä on tarjolla täydet viikkotunnit. Hyville työntekijöille tarjoamme aina jatkomahdollisuuksia.

Olisiko tämä sinun seuraava työpaikkasi? Hae pian, sillä haastattelemme jo hakuaikana ja työntekijät valitaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Jonne Myller, 050 341 7993, jonne.myller@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti. Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä - tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://rtk.likeit.fi/apply/36104026