Kohde-esimies K-Citymarket Kupittaalle (Turku), Securitas Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Yrityksen kuvaus

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Vahvuutemme ovat erilaiset työntekijät, jotka tuovat omiin työyhteisöihinsä paljon erilaisten osaamisten ja kokemustensa kautta. Haluammekin hyödyntää tätä hienoa potentiaalia joka henkilöstöllämme on ja tarjota heille paljon erilaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä. Meidän vastuumme työnantajana on huolehtia, että kaikilla on mahdollisuus tehdä työnsä rauhassa eivätkä työntekijämme joudu kohtaamaan työyhteisössä syrjintää.

Työpaikan kuvaus

Suunnitteletko turvallisuusalan urallasi etenemistä? Haluatko ottaa vastuuta ja päästä näyttämään osaamisesi?

Etsimme nyt suureen asiakkuuteen K-Citymarket Kupittaalle kohde-esimiestä johtamaan turvallisuuspalveluiden operatiivista toimintaa. Kohde-esimies toimii kohteen henkilöstön (n. 20 työntekijää + ylivartija) lähiesimiehenä ja asiakkaan suuntaan yhteyshenkilönä päivittäisasioissa.

Toimeksianto on Suomen isoimpia kyseisessä turvallisuussegmentissä ja oman toimialansa myynnissä. Toimeksiannossa on ympärivuorokautinen vartiointi ja toimeksiantaja osallistuu ja kehittää turvallisuuspalveluita aktiivisesti yhteistyössä Securitaksen kanssa.

Kohde-esimiehen työ on pääosin aamuvuoropainotteista, mutta tarvittaessa myös ilta-, yö- ja viikonloppuisin tehtävää työtä.

Pätevyys

Erityisen tärkeää meille on, että olet asiakaspalveluhenkinen, sinulla on oma-aloitteinen ja vastuullinen ote työhösi ja haluat sitoutua tehtävääsi ja kohteeseesi. Edellytämme myös aikaisempaa kokemusta turvallisuusalalta sekä myymäläturvallisuudesta. Hallitset tekniset turvalaitteet ja kameravalvonnan. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta myös päätöksentekokykyä ja nopeaa reagointia.
Eduksi katsomme suoritetut alan ammattitutkinnot, sekä esimieskokemuksen.

Tehtävä edellyttää lisäksi voimassa olevaa vartija- ja järjestyksenvalvojakorttia.

Lisäksi lopulliseen valintaprosessiin kuuluu asiakkaan haastattelu ja hyväksyntä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän esimiesroolissa sekä tilaisuuden oman osaamisesi näyttämiseen ja kehittymiseen. Tueksesi saat suuren ja vakavaraisen konsernin osaamisen ja paikallisen tuen, edut ja ajanmukaiset työvälineet.

Lisätiedot

Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toivomme lisäksi sinun liittävän mukaan CV:n.

Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta. Hakemuksen lähetettyäsi saat sähköpostiisi automaattisen viestin hakemuksen vastaanottamisesta. Tarkistathan tarvittaessa roskapostikansion.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan.

Lisätietoja voi tarvittaessa tiedustella:

sampo.tuomela@securitas.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://smrtr.io/njyXD