Psykologi, Perheneuvola, Laitila/Uusikaupunki, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tervetuloa meille Perheneuvolaan, jossa yhdistyvät kokemus, innostuneisuus ja kollegoiden tuki. Vahvuutemme on työyhteisön ammatillinen osaaminen ja hyvä yhteishenki. Tapaamme viikottaisissa tiimitapaamisissa. Tarjoamme psykologille yksilökohtaisen työnohjauksen sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä.

Työhösi perheneuvolassa kuuluvat psykologin tekemät arvioinnit, tutkimukset, psykososiaalinen tuki perheiden, nuorten, lasten ja vanhempien tukemisessa sekä verkostoyhteistyö muiden palveluiden kanssa. Perheneuvolassa työskentelet tiiviisti yhteistyössä muiden psykologien, perheneuvolan sosiaalityöntekijän ja sairaanhoitajien kanssa.

Arvostamme työkokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä. Tehtävää on mahdollista hoitaa osittain myös etänä. Liikkuminen eri toimipisteiden välillä vaatii auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on laillistetun psykologin pätevyys (272/2005).

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi sinulla on mahdollisuus saada erilaisia lisiä, esim. työkokemuslisä (3-8%). Työkokemuslisää maksetaan hyväksi laskettujen työvuosien perusteella ja mukaan lasketaan myös muilla työnantajilla tehty saman alan työ. Jos sinulla on hyväksi luettavaa työkokemusta yli 15 vuotta, voit nopeastikin ansaita lomaa korkeimman taulukon mukaan eli jopa 38 päivää vuodessa, joka tarkoittaa 7,5 viikkoa lomaa vuodessa.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-897-24/fi_FI