Johtava sosiaalityöntekijä Idän aikuissosiaalityö, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Palkkaus: 4332,51€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme idän aikuisten sosiaalityö ja sosiaaliohjaus 1-tiimiin johtavaa sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan 18.11.2024 alkaen. Tiimissä työskentelee 5 sosiaalityöntekijää, 9 sosiaaliohjaajaa ja johtava sosiaalityöntekijä. Tiimi palvelee Itä-Helsingin yli 30-vuotiaita asiakkaita yhdessä kahden muun idän aikuissosiaalityön tiimin kanssa.

Tehtäviisi kuuluu päivittäisjohtaminen, joka kattaa asiakastyön ohjaamisen ja ammatillisen tuen niin aikuissosiaalityön ja -ohjauksen suhteen. Lähiesihenkilönä vastaat tiimin työntekijöiden osaamisen ja työhyvinvoinnin edellytyksistä, rekrytoinnista ja perehdytyksestä sekä henkilöstöhallinnon päätöksenteosta. Tehtäviisi kuuluu lisäksi aikuissosiaalityön palveluiden kehittämistä, työn seurantaa ja arviointia sekä hallinnollisten asioiden valmistelua. Osallistut aktiivisesti mm. Terveys- ja hyvinvointikeskusten verkostotyöhön.

Idän aikuissosiaalityö 1-tiimin toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Myllypurossa osoitteessa Jauhokuja 4. Toimipisteessä on kahden aikuisten sosiaalityön ja -ohjauksen tiimin työtilat, joten saat kollegiaalista tukea työhösi työpaikalla. Lähikollegaverkostosi koostuu vuoden 2024 ajan itäisen Helsingin aikuisten ja nuorten tiimien sekä jälkihuollon ja opiskeluterveydenhuollon esihenkilöistä. Vuoden 2025 alusta alkaen Nuorten palveluiden ja aikuissosiaalityön organisaatiouudistuksen myötä samassa esihenkilöverkostossa kanssasi on koko Helsingin aikuisten sosiaalityön ja sosiaaliohjauksen tiimien johtavat sosiaalityöntekijät sekä etsivän lähityön johtava sosiaaliohjaaja. Myllypuron toimitilassa toimii terveys- ja hyvinvointikeskus.

Töiden vastapainoksi haluamme omalta osaltamme mahdollistaa työn ja vapaa-ajan yhdistämisen joustavasti ja näin tukea työntekijöitämme elämän eri tilanteissa. Helsingin kaupunki tarjoaa työntekijöilleen monipuoliset henkilöstöedut. Meillä pääset henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikunta- ja kulttuuritapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi. Vuoden 2024 kulttuuri- ja liikuntaedun arvo on enintään 200 euroa ja työsuhdematkalippuedun arvo on enintään 300 euroa. Helsingin kaupungin työntekijöillä on myös käytössään oma virkistyssaari.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät loma-, työmatka- ja lounasedut. Kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset etusijalla.

Haastattelut pidetään Kallion virastotalossa ke 9.10 klo 14 - 15 ja to 10.10 klo 13.30 - 15.30. Toinen linja 4. Tarkemmat tiedot lähetetään kutsuttaville.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus ja Valviran myöntämä oikeus harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia laillistettuna ammattihenkilönä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme kokemusta aikuissosiaalityöstä, innostusta johtamiseen ja esihenkilötyöhön, hyviä vuorovaikutus-, yhteistyötaitoja ja sujuvaa dokumentointiosaamista.

Arvostamme avointa ja keskustelevaa työskentelyotetta, rakenteellisen sosiaalityön ja sosiaalisen median osaamista, Helsingin tietojärjestelmien ja palveluiden tuntemusta, kokemusta johtamisesta ja lähiesihenkilötyöstä sekä kokemusta sekä sosiaaliohjauksesta että sosiaalityöstä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/SOTEPE-01-630-24