Myyntipäällikkö, Loimua Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule muuttamaan energia lämmöksi:

Teollisuuden energiapalvelut liiketoimintamme voimakkaan kasvun myötä, vahvistamme organisaatiotamme ja haemme joukkoomme teollisten energiaratkaisujen myyntiin MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ.

Työssäsi pääset näyttämään taitosi Loimuan teollisten energiapalveluiden myynnin kasvattamisessa, asiakassuhteiden luonnissa sekä myyntityökalujen kehittämisessä. Johdat ja koordinoit myynti- ja tarjousprojekteja yhdessä Loimuan asiantuntijatiimin kanssa. Tehtävä vaatii hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Menestyt tehtävässä, kun:

-olet joustava ja positiivisen asenteen omaava tekijä.
-kykenet työskentelemään itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.
-sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.
-nautit uusasiakashankinnasta ja asiakassuhteiden hoidosta.

Erityisesti meitä lämmittää, jos:

-sinulta löytyy tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa esimerkiksi tekniseltä tai kaupalliselta alalta.
-omaat useamman vuoden työkokemusta teollisten energiaratkaisujen toteutuksesta ja myynnistä, tai muusta ratkaisu- ja B2B-myynnistä.
-tarjous- ja kustannuslaskenta ovat sinulle tuttua.

Sinua odottaa:

Osaava, kokenut, aikaansaava mutta rento n. sadan hengen porukka, joka allekirjoittaa yhdessä luodut arvomme: ihmiseltä ihmiselle, uteliaasti uudistuen ja lujaa luotettavuutta. Tutkitusti korkean työtyytyväisyytemme salaisuus on avoin, aito, innostava ja kokeiluun kannustava työkulttuuri, joka tarjoaa sopivasti haasteita ja mahdollisuuksia kehittyä. Tarjoamme mielenkiintoiset, monipuoliset ja modernit työtehtävät sekä -välineet. Meillä on roppakaupalla työsuhde-etuja. Olemme mukana Vastuullinen työpaikka -yhteisössä.

Jäikö kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa teollisuuden energiapalveluiden liiketoimintajohtaja Henrik Vasama puh. 050 381 2173, pe 27.9.2024 klo 12.00-14.00 ja 2.10.2024 klo 12.00-14.00 tai henrik.vasama@loimua.fi.

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi 6.10.2024 mennessä.

Työpaikkasi sijaitsee joko pääkonttorillamme Hämeenlinnassa tai vaihtoehtoisesti sivukonttorissamme Vantaalla.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://urat.loimua.fi/jobs/4986384-myyntipaallikko-hameenlinna-vantaa?utm_campaign=jobs-widget&utm_source=urat.loimua.fi&utm_content=jobs&utm_medium=web