Ravintola-/tapahtumatyöntekijä keikkatyöhön, Ikaa, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Onko kalenterissasi tilaa viikonloppuisin? Haluatko päästä työskentelemään monipuolisissa ravintola-alan tehtävissä, osana hyvää porukkaa ja tekemisen meininkiä?

Nyt siihen on mahdollisuus, sillä etsimme useita RAVINTOLA-/TAPAHTUMATYÖNTEKIJÖITÄ viikonloppu- ja keikkatöihin Ikaalinen Spahan, etenkin tulevaa pikkujoulukautta silmällä pitäen!

Ikaalisten kylpylätoiminnan juuret juontavat vuoteen 1884, ja nykyisen kylpylän alueella toiminta alkoi vuonna 1955. Pitkään palvellut kylpylähotelli avasi ovensa uudistuneena kesällä 2021 nimellä Ikaalinen Spa & Resort. Viihtyisä kylpylähotelli tarjoaa asiakkailleen monipuolisia lomaelämyksiä, ja asiakaskokemus on heille kaikki kaikessa. Ikaalinen Spa on myös makuelämysten maailma ravintoloineen ja täyden palvelun Day Spa -hoitola tarjoaa puitteet ylelliseen kasvohoitoon tai rentouttavaan hierontaan.

Tästä linkistä pääset tutustumaan paremmin Ikaalinen Span ravintolatarjontaan: https://ikaalinenspa.fi

Työskentelet monipuolisissa ravintola-alan tehtävissä aikaisempi kokemuksesi huomioiden. Töitä on tarjolla niin aloitteleville tulevaisuuden tekijöille, kuin jo kokeneemmille alan ammattilaisille. Pikkujoulukauteen tarvitsemme osaavia käsiä erityisesti A la carte -tarjoiluun ja anniskeluun. Ikaalinen Spassa järjestetään erilaisia tapahtumia ja keikkoja lähes jokaisena viikonloppuna, joten työt ei etenkään sesonkiaikaan lopu kesken. Työn lomassa pääset tietenkin kuuntelemaan eturivin artistikattausta!

Kyseessä on viikonloppu- ja iltapainotteinen keikkatyö, joten toivomme joustavuutta vaihteleviin työvuoroihin. Joskus työvuorot saattavat kestää myöhälle yöhön, mutta jonkin verran keikkavuoroja on tarjolla myös arkipäivisin/-aamuisin (mm. buffet-aamiaisen avustavat työt). Työvuoroja pääset hakemaan kätevästi Bolt-sovelluksen kautta, joten tämä työ sopii loistavasti esimerkiksi opintojen tai toisen työn oheen!

Tärkeintä meille on, että omaat reippaan, joustavan ja asiakaspalveluhenkisen asenteen. Aikaisempi kokemus ravintola-/tapahtuma-alalta katsotaan suureksi eduksi, sillä työpäivät ovat hektisiä ja kohtaat paljon vaihtelevia tilanteita. Toivomme sinulta siis ripeää työotetta, etkä hätkähdä myöskään kiireen keskellä työskentelyä! Tehtävä edellyttää 18 vuoden ikää, hygienia- ja anniskelupassit ovat toivottavia (mutta eivät välttämättömiä).

Ajokortti ja oma auto helpottavat töihin kulkemista, sillä julkisilla liikkuminen on Ikaalisten ulkopuolelta hankalaa työvuorojen ajankohtien vuoksi. Toisinaan järjestämme työvuoroihin myös yhteiskuljetuksia Tampereelta!

Työtunteja on tarjolla tilanteen mukaan - etenkin sesonkien aikaan vuoroja on vaikka joka viikonlopulle! Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva keikkatyö, ja työsuhde solmitaan Bolt.Worksin kautta.

Oletko sinä etsimämme tekijä? Lähetäthän hakemuksesi pikimmiten, sillä haastattelemme hakijoita jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16:
Riia Viljanen: 050 432 9897 riia.viljanen@bolt.works
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1456343