Autonasentaja autokorjaamoon Kyröskoskelle, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 2.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sinä autonasentaja / automekaanikko! Tässä sinulle muutama kysymys:

- arvostatko työympäristöä, jossa voit keskittyä huolelliseen tekemiseen ja mahdollisuutta kehittyä tehtävissäsi edelleen?
- arvostatko tukevasti jaloillaan seisovaa reilua ja vakavaraista kotimaista yritystä, jolla on hyvä työkanta ja hyvät näkymät myös tulevaisuuteen?
- koetko hyväntuulisen, toisiaan tukevan ja toimeliaan työyhteisön omaksesi?
- arvostatko asianmukaisia toimitiloja ja ajanmukaisia työvälineitä?

Jos kiinnostuksesi heräsi, niin luehan tämä teksti loppuun asti!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme JMK-Autohuolto Oy:lle autonasentajaa. JMK-Autotalo palvelee asiakkaitaan huolto- ja korjaustoiminnassa vahvalla ammattitaidolla, vuodesta 2024 alkaen Fixus-korjaamona. JMK-Autotalon toiminnassa korostuu asiakkaan henkilökohtainen palvelu. Yrityksen toimipaikka sijaitsee Hämeenkyrön Kyröskosken keskusta-alueella. Katso lisää yrityksestä www.jmk-autohuolto.fi

Työt tehtävässä koostuvat henkilö- ja pakettiautojen huolto- ja korjaustoiminnasta. Arvostamme hakijassa luonnollisesti pitkäaikaista ja laajaa kokemusta, mutta otamme huomioon myös muutamalta vuodelta kokemusta asentajan tehtävissä kartuttaneet ehdokkaat. Aktiivinen työote ja asiakaspalveluhenkisyys osaltaan siivittävät menestykseen tehtävässä.

Työaika on arkisin Ma - Pe tehtävää päivätyötä klo 8:00-16:00, 37.5 h / vko. Tehtävässä noudatetaan autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta. Palkkaus TES:n / tekijän osaamistason mukaisesti. Tehtävässä aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa Click Henkilöstöpalveluiden kautta vanhempainvapaan sijaisuudella lokakuun alkupuolella. Sijaisuuden kesto on arviolta tammikuun 2025 loppuun. Tämän jälkeen tekijän on mahdollista jatkaa JMK:lla vakituisessa työsuhteessa. Tarjoamme työntekijälle perustasoa kattavammat työterveyspalvelut, asianmukaisen perehdytyksen tehtävään ja kollegoiden sekä Clickin yhteyshenkilön vahvan tuen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytähän hakemus pikaisesti linkin https://www.click-hp.fi/tyopaikat/20551 kautta tai lähetä CV ja hakemus sähköpostilla. Kerro hakemuksessa osaamisestasi mahdollisimman tarkasti ja kuvaile, miksi olisit sopiva henkilö tehtävään. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana. KAIKKI lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointia hoitavalta seniorikonsultti Ilkka Sepältä arkisin klo 9:00-16:00. Puh. 050 411 2705 ja sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita.

Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Hae työpaikkaa osoitteesta