Kalanperkaaja / fish filleter, määräaikaisuus 2kk, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 16.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
--- In English Below:

Etsimme KALANPERKAAJIA - perkausveitsi soi ja sätkii!

Oletko sinä se tyyppi, joka katsoo kalaa silmästä silmään ja tietää heti, mihin suuntaan veitsi sujahtaa? Jos tunnet olevasi perkaamisen mestari (aikaisempaa kokemusta ei kuitenkaan vaadita!) ja sinulla on asenne kohdillaan, olet juuri oikea henkilö meidän tiimiimme!

Perkaamossamme valmistetaan (perataan) kalaa, "kerätään" mätiä ja pakataan tuotteet. Työ on fyysisesti kohtuullisen vaativaa, mutta asenne ratkaisee - erilaiset henkilöt ovat menestyneet työssä aivan yhtä hyvin. Tule siis sellaisena kuin olet! Kuitenkin jonkin verran sosiaalinen ja humoristinen persoona auttaa jaksamaan arjessa.

Työjakso alkaa näillä näkymin 6.11. ja päättyy ennen joulua esim. 20.12. Työajat ovat arkisin klo 7-15.30 välillä ja innokkaimmille vapaaehtoisille on silloin tällöin tarjolla extra-lauantaivuoroja siivouksen-/desinfioinnin parissa. Käytämme elintarvikealan TES ja palkka on alkaen 12eur/h.

Muita käytännön asioita: Järjestämme kauppareissuja lähimpään kauppaan kahden saaren päässä arkisin sekä kuljetuksen mahdollisuuksien mukaan Turusta. Viikonloppuna pääset vierailemaan mantereella halutessasi, mutta otathan huomioon, että matka on pitkä (5 lauttamatkaa - n. 3h matka autolla Turkuun). Olet siis tervetullut myös viettämään viikonloput saarella.

Mitä toivomme sinulta:

Asennetta ja huumoria arkiseen aherrukseen - kestävä käsi ja rauhallinen hermo - etkä käännä katsettasi, vaikka lohi yrittäisi peruuttaa pöydältä.
 Olet valmis tarttumaan kalaan, vaikka se hieman sätkisi
 Olet sinut tavoitteellisen työn kanssa
 Suomen tai englannin peruskielitaito
 Hygieniapassi

Mitä tarjoamme:

Perehdytyksen tehtävään - aikaisempaa kokemusta et tarvitse!
 Huumorilla varustetun, matalan hierarkian, tiiviin työporukan, jossa kalajutut eivät koskaan ui ohitsesi!
 Asuntoedun koko työjaksolle omassa huoneessa, täysin varustellussa rivitaloasunnossa, sis. sauna
 Ruoka-edut (kala-ateria ei koskaan ole ollut näin lähellä): aamukahvitauko tarjoiluineen ja lounas + kalaa silloin tällöin omiin kokkailuihin
 Mahdollisuuden kalastaa ja viettää aikaa luonnon helmassa vapaa-ajalla, harmaassa saaristoidyllissä - muuta erityistä tekemistä saarella ei juuri ole tarjolla.

Lisätietoja antaa: Markus Manner, markus.manner@bolt.works, +358409218337 (yleensä ark. klo 9-15).

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi viimeistään 16.10 - teemme haastatteluja jo hakuaikana Turussa tai Microsoft Teams välityksellä, jos tulet kauempaa.

ENGLISH:

Sharpen your knives and dive into a sea of opportunity - we're looking for fish filleters who can turn scales and tails into nicely prepared fillets with finesse and flair!

If you feel like a filleting master (though no prior experience is required!) and have the right attitude, you are exactly who we need on our team!

In our filleting facility, we fillet/prepare fish, collect roe, and pack the products. The work is moderately physically demanding, and attitude is the key - people with all kinds of backgrounds have succeeded equally well in this job. So come as you are! However, having a somewhat social and humorous personality will help you thrive in the daily routine.

The work period is expected to begin on November 6th and end before Christmas, approximately December 20th. Working hours are weekdays between 7 AM and 3:30 PM, and for the most eager employees, extra Saturday shifts in cleaning/disinfecting duties may be available occasionally. We follow the food industry collective agreement, and the salary starts at 12€/hr.

Additional practical details: We organize trips to the nearest grocery store, which is two islands away, on weekdays, and provide transportation from Turku when possible. On weekends, you can visit the mainland if you wish to, but bear in mind that the journey is long (5 ferry rides - about a 3-hour trip by car to Turku). You are also welcome to spend your weekends on the island.

What we expect from you:

A positive attitude and humor for everyday work - a steady hand and calm nerves - and you won't flinch even if the salmon tries to back off the table.
 You're ready to handle fish, even if it would wiggle a little
 You're comfortable with goal-oriented work.
 Basic knowledge of Finnish or English.
 Finnish hygiene certification (hygiene passport")

What we offer:

Training for the tasks - no prior experience is needed!
 A tight-knit, low-hierarchy team with a sense of humor, where fish stories never swim past you!
 Accommodation for the entire work period in your own room, in a fully equipped row house apartment, including a sauna.
 Meal benefits (a fish meal has never been this close): small breakfast and proper lunch + fish for your own cooking occasionally.
 The opportunity to fish and enjoy nature in your free time, in a peaceful island idyll - there isn't much else to do on the island.

For additional information, please contact: Markus Manner, markus.manner@bolt.works, +358409218337 (on weekdays 9am-3pm).

Got interested? Please send your application by 16.10. - we are conducting interviews already during the application period in Turku or online using Microsoft Teams, if you come from further away.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1456020